M meric19 80+ Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim meric 11 Kasım 2024 #1 Benim bilgisayara format atılmak zorunda kalındı.Ben de steamı indirdim ancak oyunu indirdiğimde yaptığım yamalar,görevler kaybolcak mı bilmiyorum.Net bir bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
Benim bilgisayara format atılmak zorunda kalındı.Ben de steamı indirdim ancak oyunu indirdiğimde yaptığım yamalar,görevler kaybolcak mı bilmiyorum.Net bir bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
xTURANN 80+ Silver Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2,469 11 Kasım 2024 #2 Eğer cloud'a kayıt etme açıksa kaybolmaz.
A Alican. 80+ Bronze Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 1,360 Dahası Reaksiyon skoru 452 İsim Alican ekinci 11 Kasım 2024 #3 kaybolmaz.bende rdr2 saveleri falan kaybolmadı.belki steamde oto kayıt gibi bir şey vardır o açık bıraktıysan durur.
kaybolmaz.bende rdr2 saveleri falan kaybolmadı.belki steamde oto kayıt gibi bir şey vardır o açık bıraktıysan durur.
M meric19 80+ Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim meric 11 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 xTURANN yazmış: Eğer cloud'a kayıt etme açıksa kaybolmaz. Devamı için tıklayın... açık iyi ki.Teşekkür ederim Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 Alican. yazmış: kaybolmaz.bende rdr2 saveleri falan kaybolmadı.belki steamde oto kayıt gibi bir şey vardır o açık bıraktıysan durur. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim.Şimdi yükleyeceğim
xTURANN yazmış: Eğer cloud'a kayıt etme açıksa kaybolmaz. Devamı için tıklayın... açık iyi ki.Teşekkür ederim Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Kasım 2024 Alican. yazmış: kaybolmaz.bende rdr2 saveleri falan kaybolmadı.belki steamde oto kayıt gibi bir şey vardır o açık bıraktıysan durur. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim.Şimdi yükleyeceğim