Nvidia Denetim masasına girip 3d grafik ayarları gibi bir yer var. orayı ss atın
Evet. Sorun burada galiba. bekleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Eğer bende olmayan bazı özellikler varsa isimlerini yazın. onlarında en iyi ayarlarını söylerim.
hocam bu ayarlar daha düşük ekran kartları için uygunmuEvet. Sorun burada galiba. bekleyin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Eğer bende olmayan bazı özellikler varsa isimlerini yazın. onlarında en iyi ayarlarını söylerim.
Evet hocam bu şekilde deneyin birde fpsinizi.
Windows 11 mi kullanıyorsunuz 10 mu?
hocam bu ayarlar daha düşük ekran kartları için uygunmu
Windows 10.Evet hocam bu şekilde deneyin birde fpsinizi.
Windows 11 mi kullanıyorsunuz 10 mu?
Hocam ayarları kaydettiğinize emin misiniz? çünkü bu ayarlar çoğu kişide fazlaca fps arttırıyor. bu arada Cyberpunk 2077'de değil başka bir oyunda deneyin. God of war çok daha iyi olacaktır. Cyberpunk 2077'de optimizasyon sorunları var.Alıntıyı görüntüle
Denedim ama değişen bir şey olmadı pek.
bir kaç ayarda farklılık vardı hocam ondan sordum teşekkür ederimDaha düşük ekran kartları bu ayarları yapmazsa fps alamaz adam akıllı.
God Of War'ım yok ama PUBG'de deneyebilirim?Hocam ayarları kaydettiğinize emin misiniz? çünkü bu ayarlar çoğu kişide fazlaca fps arttırıyor. bu arada Cyberpunk 2077'de değil başka bir oyunda deneyin. God of war çok daha iyi olacaktır. Cyberpunk 2077'de optimizasyon sorunları var.
Hocam... attan inip eşeğe binmek gibi bir şey ama onda da deneyin. son zamanlarda optimizasyonu daha iyi oldu diye duymuştum.God Of War'ım yok ama PUBG'de deneyebilirim?