- Konu Sahibi Konu Sahibi
Max 51 derece görüyor.Isı problemin var mı? Isıdan kaynaklı fps düşüşleri de kaynaklanabilir. Veya ekran kartının işlemcinin macunları kurumuştur.
Max 51 derece görüyor.Isı problemin var mı? Isıdan kaynaklı fps düşüşleri de kaynaklanabilir. Veya ekran kartının işlemcinin macunları kurumuştur.
Onlar nedir tam olarak?Hocam tüm yorumları okumaya zamanın yok. O yüzden yinede yazayım dedim.Windows optimizasyon ayarlarını yaptın mı?
Oyun içindeyken msi afterburner kullanarak işlemci ram ve ekran kartı kullanımını atabilir misiniz?
Bende :/Çok saçma kanka anlayamadım sorunu
ekran kartı driverini kaldırıp tekrar yüklemeyi denesene biBende :/
Bir program ile mi kaldırayım?ekran kartı driverini kaldırıp tekrar yüklemeyi denesene bi
Kaldırdım. En yenisini mi yükleyeyim?ekran kartı driverini kaldırıp tekrar yüklemeyi denesene bi
Benzer bir olay da bu oyunda;ekran kartı driverini kaldırıp tekrar yüklemeyi denesene bi
kanka sende iyisinden sorun var o aldığın fpsi ben 1650 ile alıyorumBenzer bir olay da bu oyunda;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Normalde testlerde AVG FPS olarak 60 alıyor ben 38 39 arada 40 fln.
nvidia ise ekran kartı kurarken temiz kurulum yap tikine işaretleyebilirsinBir program ile mi kaldırayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaldırdım. En yenisini mi yükleyeyim?
Onu da yaptım.kanka sende iyisinden sorun var o aldığın fpsi ben 1650 ile alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
nvidia ise ekran kartı kurarken temiz kurulum yap tikine işaretleyebilirsin