Neler Yeni

Format atmaya çalışırken bios ekranında kafam karıştı

erenhys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Eren Yılmaz
İyi günler dilerim usb bellek hazırladım fakat bios ekranını açtığımda nasıl devam edeceğimi çözemedim internetten videolar izledim benim bios ekranımda söylenenler yok lütfen yardımcı olur musunuz. Bios ekranım:msi click bios 5

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Hocam F11'e basınca Usb belleği seçip formatı başlatabiliyorsunuz diye biliyorum. Bios'a girmek yerinde F11'e basın PC açılırken.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam F11'e basınca Usb belleği seçip formatı başlatabiliyorsunuz diye biliyorum. Bios'a girmek yerinde F11'e basın PC açılırken.

Artı olarak kurulum işlemi esnasında 10 saniye geri sayım yapılırken USB belleği de çıkartın.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
İyi günler dilerim usb bellek hazırladım fakat bios ekranını açtığımda nasıl devam edeceğimi çözemedim internetten videolar izledim benim bios ekranımda söylenenler yok lütfen yardımcı olur musunuz. Bios ekranım:msi click bios 5
reis bilgisayarın markası nedir?
ona göre işlemleri yazayım sana
işlemci modelini ver kurmak istediğin işleyim sisteminide söyle

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam bunun ne gibi bir artısı oluyor? Bende takılı kalıyorda hep. Bazen hata oluyor sıfırdan başlıyor kuruluma, onu önlemek için mi?

Aynen öyle. Aslında hata olmuyor. Hali hazırda boot diski USB olarak seçili olduğundan tekrar format ekranı geliyor. Belleği çıkardığımızda OS kurulu diski ilk sıraya alıyor direkt.

Top Bottom