Format Attıktan Sonra Sadece Valorantta Takılma Kasma Sorunu

Bunu bir dene düzelebilir. Daha sonra tekrar yeniyi yüklersin. Valo'da bazen oluyor bu şekilde eski yeni yapınca düzeltmiştim bende.
dediğin yöntemi denedim hala aynı reka giriyorum mouse çeviremiyorum oyunum donuyor anlık bazen 2 saniye

Son düzenleme:
Selamlar yapmadığım şey kalmadı bir sürü ayar yaptım input lag düşürme vb diye format atmadan önce hiçbir sorun yoktu oyunumda takılma vb. yoktu 2 kere format attığım halde denemediğim şey kalmadığı halde oyunum takılıyor fps im 300 ama oyunumda takılma var ve işlemci ekran kartı kullanımım böle oluyor allah rızası için yardımcı olacak varmı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcim : Ryzen 5 3600
Ekran Kartım : Rtx 2060s
ram: 16gb 3000
İşletim sistemi Windows 11 22H2 mi? Şu sürücüyü kurup dener misin? https://t.co/ifYtZgddOv GeForce Experience Beta 3.26.

İşletim sistemi Windows 11 22H2 mi? Şu sürücüyü kurup dener misin? https://t.co/ifYtZgddOv GeForce Experience Beta 3.26.
valla onuda denedim yeni driver beklemekten başka çarem kalmadı

yeni çıkmıs bir deniyorum

geforce experience oyun içi yer paylaşımı kullanmıyorum kapatıyorum bir faydası olurmu bilmiyorum

Hala aynı

Son düzenleme:
Windows 10a gectim hala ayni sorun devam ediyor

Windows 10a gectim hala ayni sorun devam ediyor
Ama bu sefer afterburner degerleri doğru gösteriyor

Selamlar yapmadığım şey kalmadı bir sürü ayar yaptım input lag düşürme vb diye format atmadan önce hiçbir sorun yoktu oyunumda takılma vb. yoktu 2 kere format attığım halde denemediğim şey kalmadığı halde oyunum takılıyor fps im 300 ama oyunumda takılma var ve işlemci ekran kartı kullanımım böle oluyor allah rızası için yardımcı olacak varmı

işlemcim : Ryzen 5 3600
Ekran Kartım : Rtx 2060s
ram: 16gb 3000
Sadece denileni yaparak bana +40fps arttırmış video.

Kanka darboğaz ne demek
Mesela ekran kartının gücüne işlemci uyum sağlıyamıyor.

@TUNC3L hocam sorununuz belli 3 gün önce ben de yaşadım windows 11 ise ve 22h2 sürümü ise 22h2 geçen hafta geldi yükleyim dedim aynı sorun bende de oldu geri eski sürüme geçtim (21h2) sorun ortadan tamamen kalktı ya güncelleme bekleyin ya da 21h2 kurun hocam.

Sadece denileni yaparak bana +40fps arttırmış video.

Mesela ekran kartının gücüne işlemci uyum sağlıyamıyor.
Sagolda ben dalga geçtim sadece

ben o videoların vb hepsini yaptım onlarla alakası yok bir sürü yabancı türkçe tüm kannaların videolarını arastırdım yaptım cogu şeyi bazı şeyler daha kötü yaptı bilgisayarı tekrar format atmak zorunda kaldım yani öle bişey değil bu sorun

zaten ekran kartı ayarlarını güç seçeneklerini yüksek performansa çekiyorum sürekli windows ayarlarından ve nvidia denetim masasından onun dısında o videodaki herşeyi ezbere biliyorum birde bunun ekstraları var yani sorun bunlardan değil bide darbogaz falan yok windows 11 in buguymuş o windows 10 da değerler düzeldi boş yapmayı kesin o yüzden tamammı

@TUNC3L hocam sorununuz belli 3 gün önce ben de yaşadım windows 11 ise ve 22h2 sürümü ise 22h2 geçen hafta geldi yükleyim dedim aynı sorun bende de oldu geri eski sürüme geçtim (21h2) sorun ortadan tamamen kalktı ya güncelleme bekleyin ya da 21h2 kurun hocam.
windows 10 da neden donuyordu peki windows 10 da denedim ?

ben o videoların vb hepsini yaptım onlarla alakası yok bir sürü yabancı türkçe tüm kannaların videolarını arastırdım yaptım cogu şeyi bazı şeyler daha kötü yaptı bilgisayarı tekrar format atmak zorunda kaldım yani öle bişey değil bu sorun

zaten ekran kartı ayarlarını güç seçeneklerini yüksek performansa çekiyorum sürekli windows ayarlarından ve nvidia denetim masasından onun dısında o videodaki herşeyi ezbere biliyorum birde bunun ekstraları var yani sorun bunlardan değil bide darbogaz falan yok windows 11 in buguymuş o windows 10 da değerler düzeldi boş yapmayı kesin o yüzden tamammı

eski sürüme nasıl geçiliyor yardımcı olabilirmisin ?

eski sürüme nasıl geçiliyor yardımcı olabilirmisin ? cünkü tekrar windows 11 kurdum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,450
Üyeler
185,729
Son üye
infaz
Geri