Format Sonrası FPS düşmesi

MertStnl

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar dün bilgisayarım çöktü ve ben de format attım. Fakat şimdi oyunlara girdiğimde ciddi bir fps düşüşü yaşıyorum. Örneğin TFT'de 700-800 fps alırken 220 fps almaya başladım. Valorantta 300 fps civarı alırken. 160 fps alıyorum. Driverlarım güncel Windows Update'den güncellemeleri yaptım. Xbox DVR da kapalı. Neden kaynaklı olabilir?

Arkadaşlar dün bilgisayarım çöktü ve ben de format attım. Fakat şimdi oyunlara girdiğimde ciddi bir fps düşüşü yaşıyorum. Örneğin TFT'de 700-800 fps alırken 220 fps almaya başladım. Valorantta 300 fps civarı alırken. 160 fps alıyorum. Driverlarım güncel Windows Update'den güncellemeleri yaptım. Xbox DVR da kapalı. Neden kaynaklı olabilir?
sistem ?

Güç seçeneği ne ?

Güç planını kontrol et. Birde performans ayarlarını yapmadıysan yapabilirsin.

Ama anlamadığım bilgisayarımı ilk aldığımda hiçbir şeyi ayarlamamıştım. Güç seçeneğini falan. Tamamen aynı şekilde format attım. Sıfır haliyle 700 fps alırken düşmesi canımı sıkıyor.
Hı önceden de mi hiç ayar yapmadım ? Hangi driver sürümünü yükledin.

ozaman güç seçeneklerınden nihai performansa al
Sanırım anlatamadım. Ayar yapınca belki yükselir. Ama ben şimdiye kadar hiç ayar yapmamama rağmen öyle fps alıyordum yine hiç ayar yapmadım. Neden düşük fps aldığımı soruyorum. Burda yükseltmekten daha çok sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,782
Üyeler
188,476
Son üye
Robert Charlie
Geri