Neler Yeni

Format Sonrası HDD gözükmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
Formattan sonra hdd gözükmüyor ama hiçbir yerde gözükmüyor aygıy yöneticisi vs.
Ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler.

SpicyMeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem
Disk yönetimine gir aşağıda mavi barlı şeyler olacak orada siyah barlı boş bir parça var mı ona bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Disk yönetimine gir aşağıda mavi barlı şeyler olacak orada siyah barlı boş bir parça var mı ona bak
Hocam sistem açılırken bios gibi biryere atiyodu oraya girdim orda birşeyler yaptım sistem açılmıyor intializing Felan birşeyler var Ctrl r ile giriliyor. Ne yapmam gerek? Yardım edin.

SpicyMeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem
Hocam sistem açılırken bios gibi biryere atiyodu oraya girdim orda birşeyler yaptım sistem açılmıyor intializing Felan birşeyler var Ctrl r ile giriliyor. Ne yapmam gerek? Yardım edin.
Eğer yeni format attıysan usbyle tekrar format at. Format sırasında disk parçalama ekranına gelince eğer önemli bir şey yoksa her şeyi sil yeni disk oluştur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer yeni format attıysan usbyle tekrar format at. Format sırasında disk parçalama ekranına gelince eğer önemli bir şey yoksa her şeyi sil yeni disk oluştur.
Windows yüklü usb'n var değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows yüklü usb'n var değil mi?
Valla her şey silinmiş galiba.botta Windows gözükmüyor artık biryerden bulurum usbi teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
çağdaş yakar
Başlığı google yazdım binlerce çözüm çıktı. Boşu boşuna sistemi çökertmişin dostum azcık araştırmanı öneririm.
Galiba benim suçum ama birden HDD gozukmemeye başladı ve her bilgisayarı acisimda bir yere atıyordu orda HDD ye delete yaptım ama direk Windows silindi yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,086
Üyeler
162,613
Son üye
2025team
Top Bottom