Neler Yeni

Format sonrası kurulum yapamıyorum

MaDLoCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan Deniz
Şimdi harici bir wifi yi usb kısmına takıp öyle format attım ve interneti gördü yani bu durumda anakartın lan ve wifi kısmında bir sıkıntı var bence bu yüzden format attığımda driver yüklenmiyor ve bu yüzden kurulumu tamamlayamıyorum. Bunu nasıl çözerim çözümü varmıdır yoksa servisemi gitmesi gerekiyor?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,389
İsim
Eren
Şimdi harici bir wifi yi usb kısmına takıp öyle format attım ve interneti gördü yani bu durumda anakartın lan ve wifi kısmında bir sıkıntı var bence bu yüzden format attığımda driver yüklenmiyor ve bu yüzden kurulumu tamamlayamıyorum. Bunu nasıl çözerim çözümü varmıdır yoksa servisemi gitmesi gerekiyor?
Hocam sen bi rufus ile gpt olarak yazdır Windows kurulum tamamlandıktan sonra ethernet ve wifiyi gördüyse sorun yok.

MaDLoCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan Deniz
Hocam sen bi rufus ile gpt olarak yazdır Windows kurulum tamamlandıktan sonra ethernet ve wifiyi gördüyse sorun yok.
Yarın denerim onu sabahtan beri bununla uğraşıyorum valla sistem topladığıma pişman oldum.

MaDLoCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan Deniz
Şuan durum bu ama driverları yükleyince sorun kalmıyor.

Ekler

• Screenshot_20240622_015531_Gallery.jpg
    Screenshot_20240622_015531_Gallery.jpg
    1.9 MB · Hit: 12

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen
Sorun wifide olsa yinede ethernetle kurulumu normal bir şekilde tamamlaması gerekirdi arkadaşın sorunu farklı sen farklı şey anlatıyorsun.
Bende ağı tanılamayıp kaybolma sorunu vardı ethernette wifi sıfırdı işlemleri yaptım sürücüleri tekrar kurdum ethernet kullandım bi süre sonrada wifi kurdum

MaDLoCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan Deniz
Az önce rufus ile de denedim yine sonuç aynı bunun bir çözüm yolu yokmu veya sorun anakarttanmı kaynaklanıyor?

Son düzenleme:
Top Bottom