FORMAT SONRASİ WİNDOWS 11 HOME KEY SORUNU

FeluX

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlar usb ile format attım windows 11 home retail key kullaniyordum, format sonrasında bu var olan keyimi şimdide kullanmak için tekrar yazdım ve bugün farkettim 0xC004C003 hatası alıyorum nasıl çözebilirim

Dostlar usb ile format attım windows 11 home retail key kullaniyordum, format sonrasında bu var olan keyimi şimdide kullanmak için tekrar yazdım ve bugün farkettim 0xC004C003 hatası alıyorum nasıl çözebilirim
kullandığın key tek seferlik olabilir . bazı keyler formattan sonra gidiyor bazıları kalıcı olarak anakartta kalıyor diye biliyorum.

Manuel yazmak yerine kopyalarak yapıştırmayı dene istersen

ne için dediniz
Windows etkinleştirme kodu mail yoluyla geldiyse, manuel yazmak yerine kopyalıp yapıştırınca olur belki. Ben defalarca kez manuel yazıp hata alınca kopyala-yapıştır yapınca girmişti :)

Sen reatail key aldın ama satıcı sana mak key göndermiş olabilir. Satışıyla iletişime geçip sorununu çözebilirsin...
Mak key format sonrası çalışmaz..

bendede aynısı olmustu tekrar format atıp önceki sistemde kullandıgım mail kullandım düzeldi

* key kısmında tekrar hata gösterirse sorun gider dedinde kayıtlı cihazlar - cihazlarım seceneğinden bulup onaylıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Retial Key senin mail adresine entegre ediliyor Retial olan mail i pc ye girmen lazım
evet dedim bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farklı mail ile sistem kurmussan kabul etmiyo key i

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,688
Üyeler
185,926
Son üye
atagun