kullandığın key tek seferlik olabilir . bazı keyler formattan sonra gidiyor bazıları kalıcı olarak anakartta kalıyor diye biliyorum.Dostlar usb ile format attım windows 11 home retail key kullaniyordum, format sonrasında bu var olan keyimi şimdide kullanmak için tekrar yazdım ve bugün farkettim 0xC004C003 hatası alıyorum nasıl çözebilirim
retail keylerin tekrar aktarılabildiğini okudumkullandığın key tek seferlik olabilir . bazı keyler formattan sonra gidiyor bazıları kalıcı olarak anakartta kalıyor diye biliyorum.
Manuel yazmak yerine kopyalarak yapıştırmayı dene istersenDostlar usb ile format attım windows 11 home retail key kullaniyordum, format sonrasında bu var olan keyimi şimdide kullanmak için tekrar yazdım ve bugün farkettim 0xC004C003 hatası alıyorum nasıl çözebilirim
ne için dedinizManuel yazmak yerine kopyalarak yapıştırmayı dene istersen
Windows etkinleştirme kodu mail yoluyla geldiyse, manuel yazmak yerine kopyalıp yapıştırınca olur belki. Ben defalarca kez manuel yazıp hata alınca kopyala-yapıştır yapınca girmiştine için dediniz
Windows etkinleştirme kodu mail yoluyla geldiyse, manuel yazmak yerine kopyalıp yapıştırınca olur belki. Ben defalarca kez manuel yazıp hata alınca kopyala-yapıştır yapınca girmişti![]()
Sen reatail key aldın ama satıcı sana mak key göndermiş olabilir. Satışıyla iletişime geçip sorununu çözebilirsin...Dostlar usb ile format attım windows 11 home retail key kullaniyordum, format sonrasında bu var olan keyimi şimdide kullanmak için tekrar yazdım ve bugün farkettim 0xC004C003 hatası alıyorum nasıl çözebilirim
bu güvenilir mi ne işe yarıyor![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
evet dedim bu hocamRetial Key senin mail adresine entegre ediliyor Retial olan mail i pc ye girmen lazım