Neler Yeni

Format sonrası yapılması gerekenler?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Arkadaşlar bilgisayarı formatlayacağım ''Bu bilgisayarı sıfırla'' yöntemi ile. Formatladıktan sonra ne yapmam gerekiyor?

Ekran kartı driver'ı kuracağım. Onun dışında yapmam gerekenleri söylerseniz çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Phanzox

80+ Silver
Arkadaşlar bilgisayarı formatlayacağım ''Bu bilgisayarı sıfırla'' yöntemi ile. Formatladıktan sonra ne yapmam gerekiyor?
Temiz kurulum öneririm.
Ekran kartı driverını kur gerisini windows update yükler.

Farex

80+ Silver
Bilgisayarı sıfırla oalrak yapmanızı önermem usb bellek ile direkt format yaparsan daha sağlıklı olur. İnternette win10 usb kurulum yaz çıkıyor. Onun dışında anakartının ismini yazıp sonunda driver yaz ve asusus sitesinden indir.

Rindane48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Gökhan Gümüş
driver ve güncelleştirmeleri yüklemeden önce elinizdeki key ile windowsu etkinleştirilmelidir (benim elimde keş vardı dedim önce driver ve güncelleştirmeleni yapıp sonra etkinleştirilmelidir dedim çok uğraştırdı her zaman sorun yapacak değil ama bazen olabilir) sonrasında driver, tercihe göre sistem güncelleştirlemisi yapılabilir akabinde kullandığınız programları yükleyip olayı bitirirsiniz. Sistemin otomatik güncelleme yapması istemiyorsanız kapatabilirsiniz, ben kapatıyorum.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarı sıfırla oalrak yapmanızı önermem usb bellek ile direkt format yaparsan daha sağlıklı olur. İnternette win10 usb kurulum yaz çıkıyor. Onun dışında anakartının ismini yazıp sonunda driver yaz ve asusus sitesinden indir.
Elimde hazır windows 10 yüklü usb'de var format için bunu kullanarak formatlamam daha mı sağlıklı olacaktır?
Temiz kurulum öneririm.
Ekran kartı driverını kur gerisini windows update yükler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı ilk topladığımda bu USB ile formatlamıştım fakat internete bağlanmıyordu, intel chipset gibi bir şey indirdim de düzeldi sanırım tam hatırlamıyorum ama çok uğraşmıştım. Aynı sorunla karşı karşıya kalır mıyım?

Phanzox

80+ Silver

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Stabilite için daha sağlıklı olur.Formatlamadan önce önemli bilgileri yedeklemeyi unutmayın.
Tamamdır ben direkt USB'den format atacağım. Peki şunun hakkında bilgin var mıdır dostum?
Bilgisayarı ilk topladığımda bu USB ile formatlamıştım fakat internete bağlanmıyordu, intel chipset gibi bir şey indirdim de düzeldi sanırım tam hatırlamıyorum ama çok uğraşmıştım. Aynı sorunla karşı karşıya kalır mıyım?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K
Formatladıktan sonra bunu yüklemenin faydası nedir hocam

tüm uygulamalar için ek gereksinim bunlar, tek tek uygulama bazlı yüklemektense hepsini en güncelini bir anda yükler bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,722
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi