Neler Yeni

Formatdan sonra ekran kartının performansı düştü

GodBalder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Okuyucu
Lütfen aygıt yöneticisinden ekran kartın tam modelini öğrenip manuel olarak driver'i kurun.
arkan kartımı zaten bu şekilde güncelledim driver booster ile diğer yüklenmesi gereken driverları kurdum

Death Mark

80+ Bronze
arkan kartımı zaten bu şekilde güncelledim driver booster ile diğer yüklenmesi gereken driverları kurdum
AMD veya Nvidia'nın sitesinden aratıp indirmenizi söylemiştim. Driver booster aracılığıyla program kendi aratıp bulması değildi.

GodBalder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Okuyucu
AMD veya Nvidia'nın sitesinden aratıp indirmenizi söylemiştim. Driver booster aracılığıyla program kendi aratıp bulması değildi.
zaten kendi sitesinden indirdim ekran kartını brom ama hala sorunum devam ediyor intel ' in entegre kart ile cs açınca 60 fps alıyorum ama varsayalın olarak ayarladan gt635m seçili

Fury35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mansur
Drivelerinin güncel olup olmadığını kontrol et.

GodBalder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Okuyucu
Drivelerinin güncel olup olmadığını kontrol et.
ekran kartı olarak direk kendi sitesinden indirdim zaten bilgisayardaki diğer yüklenen driverlarıda aygıt yüneticisinden girip güncel mi diye internette arattırdım ama hepsi güncel olarak gözüktü anlayamadım neden böyle bir sıkıntım var

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Merhaba arkadaşlar ben Exper Ultrabook q5v notebook kullanıyorum. 2 gün önce pc ye format attım. Windows 10 Pro kullanıyordum yine Windows 10 Pro format attım . Format attıktan sonra driverları yükledim ve lol, cs go filan yükledim ama normalde lol de 60 fps sabit oynatan pc 29 fps almaya başladı(en yüksek ayarlada 60 fps sabit) cs go da 19 fps alıyorum en düşük ayarlarda bunun sebebi nedir bilen varsa yardım edebilir mi 2 gündür kafayı yedim
NOT:Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim formda yeniyim :D
Ekran kartın nedir ?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Top Bottom