Driver Booster Güzel Kurmuyor? Windows 10 Kurduysan Otomatik Driverları Yüklücektir. Senin Yapacağın Tek Ekran Kartı Driverını Kurmak Olacaktır.En kolay yol Driver Booster.
En güvenli yol sistemin her parçasının kendi sitesinden ismini aratarak indirmek.
Saol detaylıca anlattığın içinİlk fotoğrafta bilgisayarı açıp herhangi birde sağtık basıp özelliklere basıp sağdaki pencereyi açınız
2. fotoğrafta aygıt yöneticisine gelerek bilgisayarınızda ne varsa alayını güncelleyebilirsinizYardımcı olduysam lütfen beğeniniz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne demek efenim . En güvenli ve kolay yolSaol detaylıca anlattığın için![]()
Windows 10 kurdum ve evt dediğin gibi sadece ekran kartını güncelliyor şuan diğerleri zaten güncel diyor.Dizüstü driverı fln indirmeme gerek yok mu yaniDriver Booster Güzel Kurmuyor? Windows 10 Kurduysan Otomatik Driverları Yüklücektir. Senin Yapacağın Tek Ekran Kartı Driverını Kurmak Olacaktır.
Driver Booster hata yapıyor, sırf onun yüzünden bir kez daha format atmak zorunda kaldım. Saçma bir program, kesinlikle tavsiye etmem.En kolay yol Driver Booster.
En güvenli yol sistemin her parçasının kendi sitesinden ismini aratarak indirmek.
Biri bana tavsiye etmişti.Çok saol önerin için indirmeyeceğim o programıDriver Booster hata yapıyor, sırf onun yüzünden bir kez daha format atmak zorunda kaldım. Saçma bir program, kesinlikle tavsiye etmem.
Rica ederimBiri bana tavsiye etmişti.Çok saol önerin için indirmeyeceğim o programı![]()
Oyun Amaçlı Ekran Kartı Driver Kur Ben Öyle Kullanıyorum.Windows 10 kurdum ve evt dediğin gibi sadece ekran kartını güncelliyor şuan diğerleri zaten güncel diyor.Dizüstü driverı fln indirmeme gerek yok mu yani