hocam internet bağlantısının üstüne geldiğimde internet yok yazıyoryani sürücü yüklü gözüküyor hocam tam olarak nasıl internet yok?
ayarlardan ağ ve internet kısmına gelip ekran görüntüsü atarmısın hocam.hocam internet bağlantısının üstüne geldiğimde internet yok yazıyor
naptın hocam.hocam internet bağlantısının üstüne geldiğimde internet yok yazıyor
Hocam ipv4 bağlantısı erişimi yok ipv6 internet erişimi yok yazıyor erişim türünde ise internet erişimi yok yazıyor telefondan girdiğim için boyutu yüksek gösteriyor atamıyorum ssayarlardan ağ ve internet kısmına gelip ekran görüntüsü atarmısın hocam.
şöyle yap o zaman aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gel realtek gbı family controllere sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın sürücü yazılımı sil işaretli olsun uygula de sonra anakart sitesinden ethernet sürücüsünü indir kur pcyi yeniden başlat.Hocam ipv4 bağlantısı erişimi yok ipv6 internet erişimi yok yazıyor erişim türünde ise internet erişimi yok yazıyor telefondan girdiğim için boyutu yüksek gösteriyor atamıyorum ss
yaptınmı hocam.Hocam ipv4 bağlantısı erişimi yok ipv6 internet erişimi yok yazıyor erişim türünde ise internet erişimi yok yazıyor telefondan girdiğim için boyutu yüksek gösteriyor atamıyorum ss
hocam bu işlemi kaç kere uyguladım hatırlamıyorum. donanım kimliğini sorgulattığımda 2024 versiyon çıkıyor onu mu yüklesem diye düşünüyorumşöyle yap o zaman aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gel realtek gbı family controllere sağ tık yap cihazı kaldır de cihazın sürücü yazılımı sil işaretli olsun uygula de sonra anakart sitesinden ethernet sürücüsünü indir kur pcyi yeniden başlat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptınmı hocam.
cihazın sürücü yazılımını sil tikli olacak şekilde sildin değilmi?hocam bu işlemi kaç kere uyguladım hatırlamıyorum. donanım kimliğini sorgulattığımda 2024 versiyon çıkıyor onu mu yüklesem diye düşünüyorum
evet o şekilde yaptımcihazın sürücü yazılımını sil tikli olacak şekilde sildin değilmi?
dene hocam 2024 versiyonunu yüklemeye sorun gider ile sorun gidermeye çalışınca ne hata veriyor?evet o şekilde yaptım
sorunu algılayamıyor sorun gidericide hiçbir sorun çıkmadıdene hocam 2024 versiyonunu yüklemeye sorun gider ile sorun gidermeye çalışınca ne hata veriyor?
ethernet kablosunu çıkar pcyi yeniden başlat sonra ethernet kablosunu tekrar tak olmazsa ağ ayarlarını sıfırlamayı dene.sorunu algılayamıyor sorun gidericide hiçbir sorun çıkmadı
yaptım etherneti cıkarıp pcyi yeniden başlattım ilk tanımlanamayan ağ uyarısı verdi sonra internet erişimi yok hatası verdiethernet kablosunu çıkar pcyi yeniden başlat sonra ethernet kablosunu tekrar tak olmazsa ağ ayarlarını sıfırlamayı dene.
ağ ayarlarını sıfırlamayı dene hocam ethernet kablosu modemin hangi lan portuna takılıyaptım etherneti cıkarıp pcyi yeniden başlattım ilk tanımlanamayan ağ uyarısı verdi sonra internet erişimi yok hatası verdi