Formu Nasıl Buluyorsunuz ?

Fury35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Ben genellikle forum kullanmazdım technopat formu belki 1-2 defa kullanmışımdır ama bu formu çok yararlı ve güzel buldum.
Abdullah abimizi youtubeden keşfettiğimden beri takip ediyorum gerek diksiyonu gerek güler yüzlülüğü olsun çok iyi bir abimizdir , nereye davet etse gözüm kapalı giderim formu keşfettiğim an direk aktif olmaya başladım.
Bazı kişiler ve kurumlar ise destek olmaktansa köstek olmaya çalıştılar ama hiçbirşey yapamadılar.
Başarılarınızın devamı dileğiyle. (y) :D :love:

Forum güzel ancak bazı kişiler dilencilik yapıyor puan konusunda ama onlarda atılıyor. Ve yanlış kategori ye konu acanlarda var ancak hepsi düzeliyor yavaş yavaş bence gayet iyi bir forum

Forum Çok Iyi , Çok Yararlı Ve Çok Aktif. Etkinlik Bitince Daha Da Iyi Olacağına Eminim (y)

Ben genellikle forum kullanmazdım technopat formu belki 1-2 defa kullanmışımdır ama bu formu çok yararlı ve güzel buldum.
Abdullah abimizi youtubeden keşfettiğimden beri takip ediyorum gerek diksiyonu gerek güler yüzlülüğü olsun çok iyi bir abimizdir , nereye davet etse gözüm kapalı giderim formu keşfettiğim an direk aktif olmaya başladım.
Bazı kişiler ve kurumlar ise destek olmaktansa köstek olmaya çalıştılar ama hiçbirşey yapamadılar.
Başarılarınızın devamı dileğiyle. (y) :D :love:
evet çok guzel hızlı cevap gelmesi cok avantaj

Geri