E EminAydın 80+ Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emin Aydın 29 Ağustos 2024 #1 rx 580 aldım 2. el valorant oynuyodum bi anda mavi ekran vermeye başladı ve de siyah ekran driverlar siliniyordu onu hallettim bi şekilde şimdi fortnite yükledim bunda oynaya basınca direk pc kapanıyor ne yapabilirim
rx 580 aldım 2. el valorant oynuyodum bi anda mavi ekran vermeye başladı ve de siyah ekran driverlar siliniyordu onu hallettim bi şekilde şimdi fortnite yükledim bunda oynaya basınca direk pc kapanıyor ne yapabilirim
Marshal 80+ Silver Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 2,239 En İyi Cevap 3 29 Ağustos 2024 #2 Ekran kartı veya işlemci aşırı ısınıyor olabilir mi?
E EminAydın 80+ Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 49 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emin Aydın 4 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yok pc yeni açıyorum direk fortnite giriyorum oynaya basınca kapanıyor veyahutta başka oyun yükledim pc kaldırıyor bi anda kapanıyor 10 sn filan sonra
yok pc yeni açıyorum direk fortnite giriyorum oynaya basınca kapanıyor veyahutta başka oyun yükledim pc kaldırıyor bi anda kapanıyor 10 sn filan sonra