Neler Yeni

fortnite apple ve google'a dava açtı.

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
Yazim icin kusura bakmayin telefon klavyesinden kotu yaziyorum.
fortnitein para birimi v bucks dir ve tabikide parayla satiliyor.fortnite bu fiyatlara indirim yaptı.Ama apple dan oynayanlar için durum böyle değildi.apple kar fiyati koyuyordu fiyatla.biz bin papeli 36 tl ye alırken ios oyuncuları çok daha pahalıya alıyordu.Fortnite heryerden yayın yapıyor.apple ile ilgili video yapti ve dunden beri yayın yapiyor.63 sayfa ile dava açtı.aynı durum android oyuncuları icinde gecerliydi ama neden google a dava actilar bilmiyorum.app storedan vs play storedan fortnite i kaldirdi

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fortnite #freefortnite hashtagini baslatti.
Bahsettigim video izlemeye deger bence buyuk ekrandaki kisi elma kafa yani apple

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Fortnite adamdır
Apple elmanı ısırırım bak :)

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
fortnitein para birimi v bucks dir ve tabikide parayla satiliyor.fortnite bu fiyatlara indirim yaptı.Ama apple dan oynayanlar için durum böyle değildi.apple kar fiyati koyuyordu fiyatla.biz bin papeli 36 TL ye alırken ios oyuncuları çok daha pahalıya alıyordu.Fortnite heryerden yayın yapıyor.apple ile ilgili video yapti ve dunden beri yayın yapiyor.63 sayfa ile dava açtı.aynı durum android oyuncuları icinde gecerliydi ama neden google a dava actilar bilmiyorum.app storedan vs play storedan fortnite i kaldirdi
Apple her konuda öyle. Twitch aboneliği mobil uygulamadan 40 tl. İnsanlar gidiyor internetten alıyor aboneliği. Apple bunu biliyor ama kar koyuyor o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca oynanıyor mu bilmiyorum ama satın alınanlar kısmında hala duruyor oyun. Yorumlarıda freefortnite hashtag ı ile dolu.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
fortnitein para birimi v bucks dir ve tabikide parayla satiliyor.fortnite bu fiyatlara indirim yaptı.Ama apple dan oynayanlar için durum böyle değildi.apple kar fiyati koyuyordu fiyatla.biz bin papeli 36 TL ye alırken ios oyuncuları çok daha pahalıya alıyordu.Fortnite heryerden yayın yapıyor.apple ile ilgili video yapti ve dunden beri yayın yapiyor.63 sayfa ile dava açtı.aynı durum android oyuncuları icinde gecerliydi ama neden google a dava actilar bilmiyorum.app storedan vs play storedan fortnite i kaldirdi
Yani sonuçta iş bu ve ticaret bence hem Epic Games haklı hem Google ve Apple sonuçta dediğim gibi bu bir ticaret ve Epic Games komisyon konusunda anlaşmaya varması lazım.

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple her konuda öyle. Twitch aboneliği mobil uygulamadan 40 TL. İnsanlar gidiyor internetten alıyor aboneliği. Apple bunu biliyor ama kar koyuyor o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca oynanıyor mu bilmiyorum ama satın alınanlar kısmında hala duruyor oyun. Yorumlarıda freefortnite hashtag ı ile dolu.
oyunu indirenler eski guncellemelerde kalıcak.kalm
Yani sonuçta iş bu ve ticaret bence hem Epic Games haklı hem Google ve Apple sonuçta dediğim gibi bu bir ticaret ve Epic Games komisyon konusunda anlaşmaya varması lazım.
epic games oyuncular için kendi alisveris yontemini sundu bu da fiyatların düşmesine neden oldu.ama apple bu ödeme yöntemini kabul etmedi.Olaylar böyle gelişti.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
epic games oyuncular için kendi alisveris yontemini sundu bu da fiyatların düşmesine neden oldu.ama apple bu ödeme yöntemini kabul etmedi.Olaylar böyle gelişti.
lan bir ara çok karşılaştığım bir durum vardı app storeda. Google Play de ücretsiz olan oyun veya uygulama app storeda ücretli oluyordu.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam orası öyle ama sonuçta sen Apple platformunda yer alıyorsun yada Android ve bunları sağlayanlar Apple ve Google ve illaki onlarala bir anlaşmaya oturman gerekicektir.

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,501