Neler Yeni

Fortnite baslanmalimi yoksa valorant mi

Obito Uchiha

80+ Silver
Bu sana kalmış bir şey, senin sevkine bağlı o nedenden dolayı bu tarz sorular çok saçma geliyor ama illa cevap vermek gerekirse fortnite şuan ki sezonu ile bozdu. Ha önceden de bozmuştu ama bu sezonu aşırı kötü (bence) o yüzden valorant derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Talha SAYGILAR
Instagram
l_talhax
birisi batle royal biri fps shotter oyunu ben ikisinide severek oynuyorum . aynı anda oynanabilir.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben fortnite ı uzun süredir oynuyorum.
Oynamamanı öneririm gerek yok
Optimizasyon sorunu çok fazla, eskiden çok eğlenceliydi ama artık sarmıyor
Mimar sinanlık kolay iş onun için parmak kasları lazım :3

Skyline R34

80+ Bronze
Sizce hangisine başlıyim fort u int cafede birkaç kez oynadım valoyuda rekabetçi oynamak istiyorum ve fortnite bu konuda eskisine göre daha az ama hala her hafta herkesin girebildiği turnuvalar oluo valorant da ise benim bildiğim sadece takımın olması lazım sizce hangisi
bence ikiside berbat ama valorant daha kabuıl edilebilir

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Bu sana kalmış bir şey, senin sevkine bağlı o nedenden dolayı bu tarz sorular çok saçma geliyor ama illa cevap vermek gerekirse fortnite şuan ki sezonu ile bozdu. Ha önceden de bozmuştu ama bu sezonu aşırı kötü (bence) o yüzden valorant derim.
Bence de kurt dinozor felan gelmiş oyunun build amacına aykırı bence bencede en iyisi valorant olucak peki bu turnuvalara katılmak için illa resmi takımların olması mı lazım yoksa arkadaşlarla herhangi bir takımda olur mu?

Top Bottom