Neler Yeni

Rehber FORTNITE BEDAVA KURAMA ALMA (1200V PAPEL)

123kral14

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba güzel bir rehber yapmayı isterdim fakat çok vaktim yok yazmadan da gitmek istemedim. Bildiğiniz üzere Naruto ve diğer arkadaşları geldi. İzlemediğim için bilemiyorum. Bu setteki KUMARA adlı planör'u bedavaya veriyor. Alttaki linkten giriş yapıyorsunuz 60 balık tutuyorsunuz bu kadar.

1637327614776.png

Linke tıklayıp bilgilerinizi giriyorsunuz oto atıyor. Bugün 60 balık tutana da planor veriyor turunculu olan oynayanlar zaten biliyorlar. Her gün değişiyor.
1637331324797.png

Planör geldi güvenilir zaten linki oyun içinden aldım. Dağlık diyar'a atlayıp oradaki balıkları toplarsanız 21 balık geliyor toplam 60 balık toplamamız lazımdı. 3 maça topluyoruz kolay gelsin.
Fortnite nickim Kuan Fitness
Duo ya da 1v1 atmak isteyenler ekleyebilir.

Son düzenleme:

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Arkadaşlar merhaba güzel bir rehber yapmayı isterdim fakat çok vaktim yok yazmadan da gitmek istemedim. Bildiğiniz üzere Naruto ve diğer arkadaşları geldi. İzlemediğim için bilemiyorum. Bunları bedava almak için sadece balık tutmanız yeterli.

Alıntıyı görüntüle
Linke tıklayıp bilgilerinizi giriyorsunuz oto atıyor. Bugün 60 balık tutana da planor veriyor turunculu olan oynayanlar zaten biliyorlar. Her gün değişiyor.
fortnite bence boş oyun

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Ama dikkatinizi çekip konuya girmenizi sağlıyor.
dikkatimi çekti evet , ancak sevmiyorum oyunu sebebi şişirilmiş balon ve grafikleri hiç hoşuma gitmiyor .
Dip not ; Elinize sağlık :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,445
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar merhaba güzel bir rehber yapmayı isterdim fakat çok vaktim yok yazmadan da gitmek istemedim. Bildiğiniz üzere Naruto ve diğer arkadaşları geldi. İzlemediğim için bilemiyorum. Bunları bedava almak için sadece balık tutmanız yeterli.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler bilgilendirme için.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz

Alıntıyı görüntüle
Mobilden de sayiliyormu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobilden de sayiliyormu?
Yakin zamanda konsol alacagim ve kesinlikle fortnite oynayacagim simdiden mobilden indirip 30fps :( İle Yapsam sikinti olurmu

123kral14

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobilden de sayiliyormu?

Yakin zamanda konsol alacagim ve kesinlikle fortnite oynayacagim simdiden mobilden indirip 30fps :( İle Yapsam sikinti olurmu
Sayılıyor. Sıkıntı olmaz ama biraz sıkılırsınız.

123kral14

80+ Silver
Evet fakat yine de güvenmiyorsanız hemen görevi yapıp ödülün görüntüsü atacağım 30 dakika sonra.

Evet fakat yine de güvenmiyorsanız hemen görevi yapıp ödülün görüntüsü atacağım 30 dakika sonra.
1637328782556.png
1637328788315.png

123kral14

80+ Silver
Zaten fortnite da yanda yazanlar kısmından buldum siteyi. Fortnite kendi veriyor.
1637328844867.png

Top Bottom