123kral14
80+ Silver
Arkadaşlar merhaba güzel bir rehber yapmayı isterdim fakat çok vaktim yok yazmadan da gitmek istemedim. Bildiğiniz üzere Naruto ve diğer arkadaşları geldi. İzlemediğim için bilemiyorum. Bu setteki KUMARA adlı planör'u bedavaya veriyor. Alttaki linkten giriş yapıyorsunuz 60 balık tutuyorsunuz bu kadar.
Linke tıklayıp bilgilerinizi giriyorsunuz oto atıyor. Bugün 60 balık tutana da planor veriyor turunculu olan oynayanlar zaten biliyorlar. Her gün değişiyor.
Planör geldi güvenilir zaten linki oyun içinden aldım. Dağlık diyar'a atlayıp oradaki balıkları toplarsanız 21 balık geliyor toplam 60 balık toplamamız lazımdı. 3 maça topluyoruz kolay gelsin.
Fortnite nickim Kuan Fitness
Duo ya da 1v1 atmak isteyenler ekleyebilir.
Fortnite – A Free-to-Play Battle Royale Game and More
Fortnite is a Free-to-Play Battle Royale game and so much more. Hang out peacefully with friends while watching a concert or movie. Build and create your own island, or fight to be the last person standing.
thenindo.fortnite.com
Linke tıklayıp bilgilerinizi giriyorsunuz oto atıyor. Bugün 60 balık tutana da planor veriyor turunculu olan oynayanlar zaten biliyorlar. Her gün değişiyor.
Planör geldi güvenilir zaten linki oyun içinden aldım. Dağlık diyar'a atlayıp oradaki balıkları toplarsanız 21 balık geliyor toplam 60 balık toplamamız lazımdı. 3 maça topluyoruz kolay gelsin.
Fortnite nickim Kuan Fitness
Duo ya da 1v1 atmak isteyenler ekleyebilir.
Son düzenleme: