Çınar Yaşar
80+ Gold
Ondan olabilir benim de ramim yetmiyor8 GB tek kanal.
En yeni sürüme güncelledim her zaman en son sürümde şuan.
Ondan olabilir benim de ramim yetmiyor8 GB tek kanal.
Bende genelde hep ramden dolayı sorun çıkıyorRAM dan olmadığına eminim. RAM den olamaz sanmıyorum.
Büyük ihtimal yeni güncellediyseniz, güncelleme ile ilgili bir problem olmuş olabilir.8 GB tek kanal.
457.30 dan 456.55 e geri dönüyorum o zaman.
Önceki sürümdede böyleydi diye hatırlıyorum ama genede deniyecem eski sürüm kuruluyor şuan.Büyük ihtimal yeni güncellediyseniz, güncelleme ile ilgili bir problem olmuş olabilir.
Aynı driverın kurulumunu tekrar yapın veya bir önceki sürüme dönüp deneyin.
Deneme şansınız varsa bir 8 Gb ram daha takıp deneyebilirsiniz. Belki faydası olabilir de, daha önceden %99 kullanıma çıkıyor muydunuz?Önceki sürümdede böyleydi diye hatırlıyorum ama genede deniyecem eski sürüm kuruluyor şuan.
Çıkmıyordu sanırım bilmem ki yeni bakmaya başladım değerlere.Deneme şansınız varsa bir 8 Gb ram daha takıp deneyebilirsiniz. Belki faydası olabilir de, daha önceden %99 kullanıma çıkıyor muydunuz?
Yoksa hep bu şekilde miydi kullanım değerleriniz?
Anladım hocam. Bir deneyin bakalım driver sorunu olabilir belki yada Fortnite optimizasyon sorunu olabilir.Çıkmıyordu sanırım bilmem ki yeni bakmaya başladım değerlere.
Değişmedi Fortnite optimizasyonuyla alakası yok malesef. %30 %50 lerde kullanıyor kasıyor. %99 a çıksa kasmaz bence.Anladım hocam. Bir deneyin bakalım driver sorunu olabilir belki yada Fortnite optimizasyon sorunu olabilir.
aga bende yeni pc aldım senin pc ye benzer oyunlarda kaç fps alıyonFortnite’da drop yaşayan başka insanlar da var. Oyundan kaynaklı olabilir.
İmkanınız varsa dual channel RAM takıp deneyin birde, arkadaşlarınızda falan varsa denemelik alabilirsiniz belki.Değişmedi Fortnite optimizasyonuyla alakası yok malesef. %30 %50 lerde kullanıyor kasıyor. %99 a çıksa kasmaz bence.