Neler Yeni

Yardım Fortnite DirectX 12 ve 11 arasındaki fark nedir

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
arkadaşlar bu konuda gerçekten hiçbir fikrim yok , bir katnaktan duyduğuma göre rendering ayarını dx12 yapınca gördüğü pixelleri kaydediyormuş ve birdaha yüklemek zorunda kalmıyormuş ekran kartı
Peki bu ekran kartının performansını dusurmez mi ya da böyle bi kaydetme belleği varsa onu doldurmaz mı

Zeclas.

80+ Bronze
arkadaşlar bu konuda gerçekten hiçbir fikrim yok , bir katnaktan duyduğuma göre rendering ayarını dx12 yapınca gördüğü pixelleri kaydediyormuş ve birdaha yüklemek zorunda kalmıyormuş ekran kartı
Peki bu ekran kartının performansını dusurmez mi ya da böyle bi kaydetme belleği varsa onu doldurmaz mı
Benim rx570im var dx12de daha fazla fps alıyorum yeni ekran kartlarında dx12yi denemekte fayda var

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim rx570im var dx12de daha fazla fps alıyorum yeni ekran kartlarında dx12yi denemekte fayda var
Aralarındaki farkı ve ekran kartına ne gibi etkileri olduğunu merak ediyorum mesela o kaydettiği pixeller ekran kartına ne gibi performans etkis yapar veya nasıl silebilirim

Zeclas.

80+ Bronze
Aralarındaki farkı ve ekran kartına ne gibi etkileri olduğunu merak ediyorum mesela o kaydettiği pixeller ekran kartına ne gibi performans etkis yapar veya nasıl silebilirim
Shader Cacheyi temizle diye bir ayar var radeon softwareden oradan temizliyoruz muhtemelen

Zeclas.

80+ Bronze
1610360200477.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

nvıdıa kullanmaktayım
Nvidia hakkında bilgim yok nvidia kullanan arkadaşlara sorabilirsin

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
DX 11 ile DX 12 arasında FPS farkı mevcut.Ayrıca RT açmak için DX 12 kullanmanız gerekmekte.Ancak DX 12 henüz tam testleri vesaire bitmediği için beta aşamasında denebilir.Fortnite için FPS istiyorsanız ve görüntünün önemi yok diyorsanız DX Performans Modu var.

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DX 11 ile DX 12 arasında FPS farkı mevcut.Ayrıca RT açmak için DX 12 kullanmanız gerekmekte.Ancak DX 12 henüz tam testleri vesaire bitmediği için beta aşamasında denebilir.Fortnite için FPS istiyorsanız ve görüntünün önemi yok diyorsanız DX Performans Modu var.
sistemim yeterli ben sadece teknik bilgi merak ediyorum şuan dx11 oynuyorum lakin dx12 geçersem ne olur onu merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen yok mu bre?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,697
Üyeler
166,064
Son üye
konyaveli21