Fortnite'a Nasıl Başlanır?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Eveet. Oynayacak beleş FPS oyunu kalmayınca Fortnite'a başlamayı düşündüm.
Hem şu Radeon Boost olayını denerim hem de oynarım diyorum.

Oynayan kişiler, sıfırdan başlayan birisi için ne öneri verebilirsiniz?
Ve nasıl iyi bir başlangıç yapabilirim?

Ben başlamıştım aim olarak iyiydim ama sıktığım anda mimar sinan oluyorlardı onu beceremedim.

Biraz zor oyun. Elin alışsın sende onlara zor rakip olursun. Pratik yap.

Aga ben oynanışta iyiyim ama build yapamıyorum. Sırf arklar oynuyor diye ben de biraz oynadım ama oyun çok kötü ya.
Bu arada builde çalış, aim halloluyo ama build çok önemli ve zor.

Kanka mimar sinanlar var dikkat et bir de normal kostümü olanlar var bunlar gibi onlar bot korkma
030DD1D1-A8EF-43F2-BBD0-C2EC18E20340.jpeg

Bir çöp kutusuyla oynamanı önermem ama sana kalmış.

Eveet. Oynayacak beleş FPS oyunu kalmayınca Fortnite'a başlamayı düşündüm.
Hem şu Radeon Boost olayını denerim hem de oynarım diyorum.

Oynayan kişiler, sıfırdan başlayan birisi için ne öneri verebilirsiniz?
Ve nasıl iyi bir başlangıç yapabilirim?
Oyunda f ve q tuşları arasında gezinmeyi alış,mapi öğren,minimapı takip et,itemlerin ne işe yaradığını öğrenirsen rakiplerin büyük çoğunluğunu yenersin.

2 yıl Ps4de oynadım.3 aydır bilgisayardan oynuyorum.90 atmayı öğren,gerisi gelir.Temel atınca buildin kendiliğinden gelişir.Aim içinde kendine ayar bul ve kreatifde aim training maplerinde çalış.
2 yıl ps4 den oynamama ramen pcde daha iyi oynuyorum.

en iyi battle royale oyunu olmasına rağmen evğğee öğğğ çizgi film grafikli denilerek çamur gibi görünen bozuk pubg nin gölgesinde kaldı türkyiede. oyunu ilk defa oynayacaksan ilk olarak oyunun default kontrollerini kendine göre ayarla çünkü iyi build yapıyorsan kazanırsın. kreatif modunda build çalışarak en uygun ayarları kendine göre bul sonra pratikle kısa zamanda çok iyileşirsin

Başlamamanı öneririm.COD:Warzone daha iyi olabilir.Bu arada radeon boostu % kaç ayarda kullanıyorsun? @alpolojix / Leroxy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,068
Üyeler
189,027
Son üye
Muhunet31212
Geri