Moderatörlerden bir istediğim olacak, yalnızca bir.
Lütfen Technopat Sosyal gibi denetimler olsun.
Millet
" Arkadaşlar zehirlenmem değil mi? " diye konu başlığı açıyor ya ! Çok saçma. Bari "Bu ürününün sıkıntısı var mı ?" yaz ya.
Ve buna modlar takılmıyor... Direkt öylece kalıyor. rapor edilmese görüldüğü bile yok.
Konuyu açan arkadaşla da sorunum yok.
Adamın açtığı konuya bakın.
Adam kelimeleri tam dahi yazmamış. Sanki ölüm döşeğinde. Ve o da yetmezmiş gibi konu içeriğinde oyunun ismi ve sonunda CANIM YAZIYOR CANIM !
Bu arkadaşla sorunum olacaksa da olsun. Belki bir şeyler katarım arkadaşa...
TARİHİ ESER ANLAYANLAR YORUMLASIN SAOLUN diye bir konu açıldı. Çok geçmedi üzerinden.
Adamın teki gelmiş orada "ben onu reis-i burdur'a götüreyim" filan diyor.
Bu arkadaşla da problemim yok ama buranın ciddiyetinin bir farkına varın istiyorum.
@Beyfendiiii6 var. Mesela yazım kurallarına hiç dikkat etmiyor (Sanırım telefondan yazarken böyle yapıyor.). Kendisiyle hiçbir sorunum yok. Forumda ileri gelenlerden sayılabilir herhalde. Bir sürü insana yardımcı oluyor.
Lütfen bir sıkı yönetim vb. bir şey olsun. İnsanlar kendine gelsin.
Ben bu forumda birçok kurala özen gösteriyorsam, en küçük virgüle (,) dahi önem veriyorsam ; lütfen artık bir şeyler yapılsın.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılar.
@White Ravens
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül
Lütfen Technopat Sosyal gibi denetimler olsun.
Millet
" Arkadaşlar zehirlenmem değil mi? " diye konu başlığı açıyor ya ! Çok saçma. Bari "Bu ürününün sıkıntısı var mı ?" yaz ya.
Ve buna modlar takılmıyor... Direkt öylece kalıyor. rapor edilmese görüldüğü bile yok.
Konuyu açan arkadaşla da sorunum yok.
Adamın açtığı konuya bakın.
Adam kelimeleri tam dahi yazmamış. Sanki ölüm döşeğinde. Ve o da yetmezmiş gibi konu içeriğinde oyunun ismi ve sonunda CANIM YAZIYOR CANIM !
Bu arkadaşla sorunum olacaksa da olsun. Belki bir şeyler katarım arkadaşa...
TARİHİ ESER ANLAYANLAR YORUMLASIN SAOLUN diye bir konu açıldı. Çok geçmedi üzerinden.
Adamın teki gelmiş orada "ben onu reis-i burdur'a götüreyim" filan diyor.
Bu arkadaşla da problemim yok ama buranın ciddiyetinin bir farkına varın istiyorum.
@Beyfendiiii6 var. Mesela yazım kurallarına hiç dikkat etmiyor (Sanırım telefondan yazarken böyle yapıyor.). Kendisiyle hiçbir sorunum yok. Forumda ileri gelenlerden sayılabilir herhalde. Bir sürü insana yardımcı oluyor.
Lütfen bir sıkı yönetim vb. bir şey olsun. İnsanlar kendine gelsin.
Ben bu forumda birçok kurala özen gösteriyorsam, en küçük virgüle (,) dahi önem veriyorsam ; lütfen artık bir şeyler yapılsın.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılar.
@White Ravens
@Mehmet Yılmaz
@Abdullah Hacıgül