Neler Yeni

FORUM BİLDİRİM SİSTEMİ

pilav

80+ Bronze
arkadaslar fırsatlu urunler donanım arsivi youtube kanalına gelmeden önce sanırım forumda paylaşılıyor onun bildirimini acabiliyor muyuz mesela paylasım yapıldıgında bana sms veya mail gelmesini ayarlama varsa cok iyi olur stoklar dayanmıyor hemen 15dkda bitiyor bilen varsa soylerse sevinirim

Erda Yıldırım

80+ Gold
arkadaslar fırsatlu urunler donanım arsivi youtube kanalına gelmeden önce sanırım forumda paylaşılıyor onun bildirimini acabiliyor muyuz mesela paylasım yapıldıgında bana sms veya mail gelmesini ayarlama varsa cok iyi olur stoklar dayanmıyor hemen 15dkda bitiyor bilen varsa soylerse sevinirim
pc çıkmadan 1 saat önce falan belli oluyor ne zaman çıkacağı. makro recorder ile çözebilirsin

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Öyle bir şey yok maalesef. Burayı takip edeceksin. Ki zaten konu aralarında ortaya çıkıyor genelde.

pilav

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc çıkmadan 1 saat önce falan belli oluyor ne zaman çıkacağı. makro recorder ile çözebilirsin
nerden bakıyoruz cıkacagına acaba soyler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey yok maalesef. Burayı takip edeceksin. Ki zaten konu aralarında ortaya çıkıyor genelde.
duyurular gibi bir sistemmi var ben yeniyimde tam bilmiyorum soylerseniz sevinirim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Burada onceden paylaşılmıyor, Instagram'dan görüp anında burada paylasiyor üyeler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
bu forumdakiler için bence bir sorun. ilk burda konusu açılmalı sonra instaya atılmalı

hatta 10 dakika veya 15 dakika süre de verilmeli hem bu sayede forumun tik sayısıda artacaktır.
Bu foruma özel şeyler de paylaşılıyor, aktif olanlar kapıyor zaten.

Jokester

80+ Bronze
Bu foruma özel şeyler de paylaşılıyor, aktif olanlar kapıyor zaten.
tamam ama benim demek istediğim instaya atılan gönderi çok seri şekilde görülüyor yani forumdan haberi olmayan birisi bile görüp satın alabilir bence bu durumlarda satın alım hakkı belli dakikalar için foruma verilmeli. İnsta kullanmayan da olabilir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
tamam ama benim demek istediğim instaya atılan gönderi çok seri şekilde görülüyor yani forumdan haberi olmayan birisi bile görüp satın alabilir bence bu durumlarda satın alım hakkı belli dakikalar için foruma verilmeli. İnsta kullanmayan da olabilir.
Her şeyi foruma veremezsin, abartmanin alemi yok.

Jokester

80+ Bronze
Her şeyi foruma veremezsin, abartmanin alemi yok.
o konuda haklısın yani gpular gibi foruma uygun ürünler veya stok az şeyler yapılabilir. 15 dakika sonrada story atılır o andan itibaren de insta kullanıcısı alır. her ürünü buraya atmak zor olur 450tllik anakart için de uğraşılmaz.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ona bakılırsa burada olmayan ama Instagram'da takip eden daha fazla kişi olduğundan Instagram paylaşılıyor. Aslında yapılan şey mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,044
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom