Neler Yeni

Forum Dışında Nasıl Birisiniz ?

ÖrdekAbi

80+ Silver
Evet oldukça ilginç bir soruyla karşınızdayım. Bu tarz konu daha önce açıldı ama miyadı dolduğu için hortlatmak istemediğim için bir de ben açayım dedim. Sivil hayatınızda yani forum dışında nasıl olduğunuzu sormak istedim. Yani forumda göründüğünüzden farklı mısınız ?

Kendimi örnek vereyim. Ben burada göründüğümden daha rahat biriyim. Yani burada genel havam ciddi biri gibi görünüyorum ama aslında o kadar değilim. Yine yaşımın verdiği ciddilik elbette var laçka değilim. Konuşurken sokak jargonlarını sık kullanırım. Ayrıca bende konuşma bozukluğu var cümleleri zor topluyorum derdimi kolay kolay anlatamıyorum. Yani disleksinin konuşma versiyonu diyebiliriz. Yazı dilinde oldukça iyiyim. Beni ilk tanıştığım insanlar konuşmamdan pek bir şey anlamaz bu ne diyor der ama uzun süre tanıyan arkadaşlarım beni rahatlıkla anlayabiliyor onlarla telefonda uzun uzun konuşabiliyorum. Bunun dışında günlük hayatta küfür kullanırım. Mesela canımı sıkan anlık bir şey oldu hay ..... derim. Arkadaşlarımla konuşurken de ağzım iyice bozulur gerçi erkek arkadaş ortamı genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Bunun haricinde gerçek yaşamımda oldukça eğlenceli biriyim şakalaşır gülerim bol bol espri yaparım. Oturup ciddi ciddi muhabbet çevirdiğim pek olmaz. Ciddi konularda da çok ciddi olurum orası ayrı mevzu. Bu aralar ülkenin durumu malum pek geyik sohbet döndüremiyorum. Sürekli yazışmalarda Wp Telegram gibi yerlerde noktalama işaretlerine, TR kurallarına dikkat etmem direk yazar geçerim. Burada hemen yazmak zorunda değiliz diye dikkatli yazıyorum.
valla biraz çocuksu birisiyim normal küfürlü ve saygılıyımdır sadece lol oynarken küfür ederim onun dışında okulda küfür fln etmem büyük görünürüm

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,963
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Forum dışında iki lafımdan üçü küfürdür. Cümle sonu noktalamalarını genellikle küfür olarak kullanırım.
Aynı zamanda forumdaki arkadaş sayımın çeyreği kadar arkadaşım dahi yoktur gerçek hayatta. Genelde "sınıfın sessiz çocuğu" statüsünün vücut bulmuş haliyimdir ama asosyal olduğum için değil, arkadaş edinme konusundaki seçiciliğimden dolayı, yani karakterimin uyacağını düşünebileceğim birisi 2 yıldır karşıma çıkmadıysa napabilirim :D?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir an kendim yazdım sandım

Arcturus

80+ Bronze
Küfür kullanmayan biriyim genelde bu kadarı açıklayıcı olur herhalde :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Valorant oynuyorum.
Psikolojik anlamda çok kötüyüm ama yaşıyorum bir şekilde.
Okulda komik olan biriyim yakın arkadaşlarımı güldürürüm ama sınıftaki şahısları sevmediğimden onları güldürmüyorum.
Yaşıtlarımdan daha olgun düşünebiliyorum, komedi espri yapıyorum ama bilinçli lisede bulunan çoğu tipten daha iyiyim bunu söylüyorum çünkü yaptıkları şeylere baktığımda akıl kullandıklarını düşünmüyorum, onlardan kendimi üstün görüyorum.
17 yaşındayım, 20-27 yaş aralığındaki insanlarla sohbet ediyorum :(
Sosyal olmak isteyen ama aradığım çevreyi bulamayan bir insanım şehir değiştirdiğimde bu sosyalliğin dibine vuracağıma eminim.
Bakır, turuncu saçlı kızlara düşüyorum.
Alttaki meme in vücut bulmuş haliyim.
1637454152345.png

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bolca küfür eden birisiyim, ciddiyim. 3 kelimemden 1'i küfür. Bunun dışında oyun oynuyorum sürekli, yemek yiyorum.

smsísmαíl

80+ Silver
Normal birisiyim. Küfür ediyorum. Yemek yiyorum. Tuvalete gidebiliyorum. Yatıyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet oldukça ilginç bir soruyla karşınızdayım. Bu tarz konu daha önce açıldı ama miyadı dolduğu için hortlatmak istemediğim için bir de ben açayım dedim. Sivil hayatınızda yani forum dışında nasıl olduğunuzu sormak istedim. Yani forumda göründüğünüzden farklı mısınız ?

Kendimi örnek vereyim. Ben burada göründüğümden daha rahat biriyim. Yani burada genel havam ciddi biri gibi görünüyorum ama aslında o kadar değilim. Yine yaşımın verdiği ciddilik elbette var laçka değilim. Konuşurken sokak jargonlarını sık kullanırım. Ayrıca bende konuşma bozukluğu var cümleleri zor topluyorum derdimi kolay kolay anlatamıyorum. Yani disleksinin konuşma versiyonu diyebiliriz. Yazı dilinde oldukça iyiyim. Beni ilk tanıştığım insanlar konuşmamdan pek bir şey anlamaz bu ne diyor der ama uzun süre tanıyan arkadaşlarım beni rahatlıkla anlayabiliyor onlarla telefonda uzun uzun konuşabiliyorum. Bunun dışında günlük hayatta küfür kullanırım. Mesela canımı sıkan anlık bir şey oldu hay ..... derim. Arkadaşlarımla konuşurken de ağzım iyice bozulur gerçi erkek arkadaş ortamı genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Bunun haricinde gerçek yaşamımda oldukça eğlenceli biriyim şakalaşır gülerim bol bol espri yaparım. Oturup ciddi ciddi muhabbet çevirdiğim pek olmaz. Ciddi konularda da çok ciddi olurum orası ayrı mevzu. Bu aralar ülkenin durumu malum pek geyik sohbet döndüremiyorum. Sürekli yazışmalarda Wp Telegram gibi yerlerde noktalama işaretlerine, TR kurallarına dikkat etmem direk yazar geçerim. Burada hemen yazmak zorunda değiliz diye dikkatli yazıyorum.
Çokomelliyim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Baran Çelik
Asosyal değil ama sosyal biri de sayılmam ve dışarıdan sıkıcı bir gibi görünüyorum sanırım tabi normalde öyle değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,003
Üyeler
166,132
Son üye
eldarovic
Top Bottom