Neler Yeni

Forum Dışında Nasıl Birisiniz ?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Evet oldukça ilginç bir soruyla karşınızdayım. Bu tarz konu daha önce açıldı ama miyadı dolduğu için hortlatmak istemediğim için bir de ben açayım dedim. Sivil hayatınızda yani forum dışında nasıl olduğunuzu sormak istedim. Yani forumda göründüğünüzden farklı mısınız ?

Kendimi örnek vereyim. Ben burada göründüğümden daha rahat biriyim. Yani burada genel havam ciddi biri gibi görünüyorum ama aslında o kadar değilim. Yine yaşımın verdiği ciddilik elbette var laçka değilim. Konuşurken sokak jargonlarını sık kullanırım. Ayrıca bende konuşma bozukluğu var cümleleri zor topluyorum derdimi kolay kolay anlatamıyorum. Yani disleksinin konuşma versiyonu diyebiliriz. Yazı dilinde oldukça iyiyim. Beni ilk tanıştığım insanlar konuşmamdan pek bir şey anlamaz bu ne diyor der ama uzun süre tanıyan arkadaşlarım beni rahatlıkla anlayabiliyor onlarla telefonda uzun uzun konuşabiliyorum. Bunun dışında günlük hayatta küfür kullanırım. Mesela canımı sıkan anlık bir şey oldu hay ..... derim. Arkadaşlarımla konuşurken de ağzım iyice bozulur gerçi erkek arkadaş ortamı genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Bunun haricinde gerçek yaşamımda oldukça eğlenceli biriyim şakalaşır gülerim bol bol espri yaparım. Oturup ciddi ciddi muhabbet çevirdiğim pek olmaz. Ciddi konularda da çok ciddi olurum orası ayrı mevzu. Bu aralar ülkenin durumu malum pek geyik sohbet döndüremiyorum. Sürekli yazışmalarda Wp Telegram gibi yerlerde noktalama işaretlerine, TR kurallarına dikkat etmem direk yazar geçerim. Burada hemen yazmak zorunda değiliz diye dikkatli yazıyorum.
Direkman Kişiğimi yansıtıyorum. 1 e 1. Buda bana dinime ve vatanıma saygısızlık yapmadıgı sürece katılmasamda saygı Duyarım. Sert bir kişilik değilim Terbiyesizlik olmadığı Sürece.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,605
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
bendede konuşma sorunu var bazen derdimi anlatamıyorum biraz utangaç biriyim (biraz değilde) forumda olduğumdan birazcık daha az saygılı bir insan olabilirim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hastane ev okul arasinda dolanan saatleri trafikte geçen insanları anlamaya calisan birisiyim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
@Kamina dışarda sakin bir insanım yeri geldiğinde küfür ederim gezmeyi sinemaya gitmeyen severim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Vesemir Dayı @Doğuhan hayatınızı anlatın

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlarım benim için çok güzel bir laf kullanıyorlar ama forumda yazamam. Ban yememe sebep olabilir. Kısaca keyfine düşkün diyelim. O deyimi bilenler anlamıştır zaten.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Benzerim ruh hali olarak

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Forum dışında iki lafımdan üçü küfürdür. Cümle sonu noktalamalarını genellikle küfür olarak kullanırım.
Aynı zamanda forumdaki arkadaş sayımın çeyreği kadar arkadaşım dahi yoktur gerçek hayatta. Genelde "sınıfın sessiz çocuğu" statüsünün vücut bulmuş haliyimdir ama asosyal olduğum için değil, arkadaş edinme konusundaki seçiciliğimden dolayı, yani karakterimin uyacağını düşünebileceğim birisi 2 yıldır karşıma çıkmadıysa napabilirim :D?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben böyleyim yine
"dayı" gibi 😎👌

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Evet oldukça ilginç bir soruyla karşınızdayım. Bu tarz konu daha önce açıldı ama miyadı dolduğu için hortlatmak istemediğim için bir de ben açayım dedim. Sivil hayatınızda yani forum dışında nasıl olduğunuzu sormak istedim. Yani forumda göründüğünüzden farklı mısınız ?

Kendimi örnek vereyim. Ben burada göründüğümden daha rahat biriyim. Yani burada genel havam ciddi biri gibi görünüyorum ama aslında o kadar değilim. Yine yaşımın verdiği ciddilik elbette var laçka değilim. Konuşurken sokak jargonlarını sık kullanırım. Ayrıca bende konuşma bozukluğu var cümleleri zor topluyorum derdimi kolay kolay anlatamıyorum. Yani disleksinin konuşma versiyonu diyebiliriz. Yazı dilinde oldukça iyiyim. Beni ilk tanıştığım insanlar konuşmamdan pek bir şey anlamaz bu ne diyor der ama uzun süre tanıyan arkadaşlarım beni rahatlıkla anlayabiliyor onlarla telefonda uzun uzun konuşabiliyorum. Bunun dışında günlük hayatta küfür kullanırım. Mesela canımı sıkan anlık bir şey oldu hay ..... derim. Arkadaşlarımla konuşurken de ağzım iyice bozulur gerçi erkek arkadaş ortamı genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Bunun haricinde gerçek yaşamımda oldukça eğlenceli biriyim şakalaşır gülerim bol bol espri yaparım. Oturup ciddi ciddi muhabbet çevirdiğim pek olmaz. Ciddi konularda da çok ciddi olurum orası ayrı mevzu. Bu aralar ülkenin durumu malum pek geyik sohbet döndüremiyorum. Sürekli yazışmalarda Wp Telegram gibi yerlerde noktalama işaretlerine, TR kurallarına dikkat etmem direk yazar geçerim. Burada hemen yazmak zorunda değiliz diye dikkatli yazıyorum.
coronalı

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Forumda Cidden hayatımın normal akışından daha iyi ve saf takiliyorum
Espiri yaparım değerini bilene :)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bildiğiniz Arthur Morgan'ım işte, at ile geziyorum silahım hiç eksik olmaz kıyafetlerimin tamamı vahşi batı kültürüne aittir. Biraz sinirliyimdir insanlara soğuk davranırım ama aslında çok iyi biriyimdir.

Top Bottom