Bazen çok saçma konularda bile yalan söylüyorum alışkanlık olmuş bıraksam iyi olcak.Gay birisiyim depresif birisiyim adam değilim alçak birisiyim yalan konuşmayı severim
Bu bende de oluyor. İlk tanıyanlar beni sa-lak zannediyor sonra tanıdıkça ne kadar kültürlü biri olduğumu gördüklerinde ters köşe oluyorlar iyi anlaşıyorum. Bu kızlarda daha çok oluyor nedense. Kızlar beni tanıyınca çok seviyorlar hemen arkadaş olmak istiyorlar mıknatıs gibi adamım.Aslında aşırı açık sözlü olduğum halde kimse benden rahatsızlık duymuyor. Her tipten kişi beni sever, aram herkesle iyidir.
Dışarıdan soğuk gözüksem de yakından bakınca genelde kim olsa hakkımdaki düşünceleri yüzünden ters köşe oluyor![]()
Dişi görünce renk değiştiren biri değilim aynı şekilde, (kasıtlı yapmıyorum) kızlar benle daha bi samimi oluyor. Erkek arkadaşlarım da kız uğruna satış koyuyor ancak.Bu bende de oluyor. İlk tanıyanlar beni sa-lak zannediyor sonra tanıdıkça ne kadar kültürlü biri olduğumu gördüklerinde ters köşe oluyorlar iyi anlaşıyorum. Bu kızlarda daha çok oluyor nedense. Kızlar beni tanıyınca çok seviyorlar hemen arkadaş olmak istiyorlar mıknatıs gibi adamım.
U-usta bu da fazla açıklayıcı olduEee ŞeyBiraz Farklı Biriyim Forum Ortamı Kısıtlıyor Biraz.
He valla kız için satış koyanları hiç anlamıyorum. Benim de erkeklerden ziyade kızlarla aram daha iyi oluyor. Gay değilimDişi görünce renk değiştiren biri değilim aynı şekilde, (kasıtlı yapmıyorum) kızlar benle daha bi samimi oluyor. Erkek arkadaşlarım da kız uğruna satış koyuyor ancak.
en çok özlediğim arkadaş ortamına girmek onuda yeni üniye girene kadar göremeyeceğim
Bazen düşünüyorum kız arkadaşlarımın çok olması benle alakalı mı diyeU-usta bu da fazla açıklayıcı oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
He valla kız için satış koyanları hiç anlamıyorum. Benim de erkeklerden ziyade kızlarla aram daha iyi oluyor. Gay değilim![]()
Ve genelde ağır takılıyorumForum dışında
Küfür ederim özellikle arkadaş ortamında ama bu dediğin gibi çoğu erkek gurubunda var
Ve biraz daha ciddiyim
Hmm Tm Başlıyorum Açıklamaya O Zaman.U-usta bu da fazla açıklayıcı oldu![]()