Neler Yeni

Forum Dışında Nasıl Birisiniz ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Eee Şey 👉👈 Biraz Farklı Biriyim Forum Ortamı Kısıtlıyor Biraz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aslında aşırı açık sözlü olduğum halde kimse benden rahatsızlık duymuyor. Her tipten kişi beni sever, aram herkesle iyidir.
Dışarıdan soğuk gözüksem de yakından bakınca genelde kim olsa hakkımdaki düşünceleri yüzünden ters köşe oluyor :D
Bu bende de oluyor. İlk tanıyanlar beni sa-lak zannediyor sonra tanıdıkça ne kadar kültürlü biri olduğumu gördüklerinde ters köşe oluyorlar iyi anlaşıyorum. Bu kızlarda daha çok oluyor nedense. Kızlar beni tanıyınca çok seviyorlar hemen arkadaş olmak istiyorlar mıknatıs gibi adamım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,626
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu bende de oluyor. İlk tanıyanlar beni sa-lak zannediyor sonra tanıdıkça ne kadar kültürlü biri olduğumu gördüklerinde ters köşe oluyorlar iyi anlaşıyorum. Bu kızlarda daha çok oluyor nedense. Kızlar beni tanıyınca çok seviyorlar hemen arkadaş olmak istiyorlar mıknatıs gibi adamım.
Dişi görünce renk değiştiren biri değilim aynı şekilde, (kasıtlı yapmıyorum) kızlar benle daha bi samimi oluyor. Erkek arkadaşlarım da kız uğruna satış koyuyor ancak.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eee Şey 👉👈 Biraz Farklı Biriyim Forum Ortamı Kısıtlıyor Biraz.
U-usta bu da fazla açıklayıcı oldu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dişi görünce renk değiştiren biri değilim aynı şekilde, (kasıtlı yapmıyorum) kızlar benle daha bi samimi oluyor. Erkek arkadaşlarım da kız uğruna satış koyuyor ancak.
He valla kız için satış koyanları hiç anlamıyorum. Benim de erkeklerden ziyade kızlarla aram daha iyi oluyor. Gay değilim :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,626
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Mesaj otomatik birleştirildi:

He valla kız için satış koyanları hiç anlamıyorum. Benim de erkeklerden ziyade kızlarla aram daha iyi oluyor. Gay değilim :D
Bazen düşünüyorum kız arkadaşlarımın çok olması benle alakalı mı diye :D Ben yeni tanıştığım biriyle de 40 yıllık arkadaşmışız gibi samimi olurum genelde. Okulda şu sözde badboy tipler çok oluyor (170-45 kg tipler) nasılsa benle konuşan herhangi bir kız onlara benzemediğim için daha ayrı bir kefeye koyduğunu söylüyor, tabii işime gelmiyor da değil :D

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Valla sürekli gezen yiyen içen tozan biriyim küfür kullanırım (yerinde) abartmadan yerinde ciddi yerinde komik birisiyim insanlarla iyi anlaşır arkadaş olurum

Ariseks

80+ Gold
Forum dışında
Küfür ederim özellikle arkadaş ortamında ama bu dediğin gibi çoğu erkek gurubunda var
Ve biraz daha ciddiyim
Ve genelde ağır takılıyorum
Karşı cinsle samimi/fazla muhabbetim yok
Herkesle çok samimi değilim
Kendi ark ortamında yuvarlanıp gidiom
Çok bi eksiklikte hissetmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bak bi arkadaş grubu vardır ya mizahşör atılgan sessiz çocuk he ben arkadaş grubunda (4 kişi) sessiz çocuğum onun dışında dozunda insanlarla dalga geçebilen biriyim. Birde alakasız zamanda alakasız bir şey söyleyebilirim.
Bak mesela arkadaş grubu deyince aklıma geldi sınıfta arkadaşsız erkek yok ama arkadaşsız kız çok her erkeğin en az 3 arkadaşı var kızlar asosyal çalışkan kızlar.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hmm Tm Başlıyorum Açıklamaya O Zaman.

İlk Olarak Her Konuda Muhabbete Açık Biriyim Dini Konular Hariç Onlara Kapalıyım Konuşulduğu Ortamda Durmam Durursamda İyi Olmaz Astronomiye Aşırı Manyak İlgi Duyan Biriyim Bana Uzayla İlgili Konu Getir Saatlerce Laflayalım Çok Fazla Takan Bir İnsan Değilim Boş Şeylere Kafayı Takıp Canımı Sıkmam Güler Yüzlüyümdür Beni Mutsuz, Asık Suratlı Göremezsin Sürekli Gülerim Ama Aşırı Çabuk Hipe Lanan Biriyimdir Hemen Yukselirim Yani 🙃 Boş Muhabbet Yapmayı Sevmem O Yüzden Takılabileceğim Kişi Sayısı Azdır Boştan Kastım Naber, Nasılsın, Bu Gün Ne Yaptın Vb. Tarzındaki Konuşmalar Şaka Yapmayı Severim Ama Bunların %90'ı Bel Altı Şakalardır 😅 Yani Huyuma Gidersen 🐈 Gibi Uysalım Diğer Türlüsü 🐻.
Ve Mass Effect 'i Çok Severim.

Ekstradan Asyalı (Japon) Kadınlara İlgi Duyarım.💘

Top Bottom