Neler Yeni

Forum Dışında Nasıl Birisiniz ?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sessiz, soğuk kanlı, insanlarla konuşmayı sevmeyen, asosyal, içine kapanık, yarı ölü ve umursamaz biriyim.
Yalnız.

MAuY

80+
Evet oldukça ilginç bir soruyla karşınızdayım. Bu tarz konu daha önce açıldı ama miyadı dolduğu için hortlatmak istemediğim için bir de ben açayım dedim. Sivil hayatınızda yani forum dışında nasıl olduğunuzu sormak istedim. Yani forumda göründüğünüzden farklı mısınız ?

Kendimi örnek vereyim. Ben burada göründüğümden daha rahat biriyim. Yani burada genel havam ciddi biri gibi görünüyorum ama aslında o kadar değilim. Yine yaşımın verdiği ciddilik elbette var laçka değilim. Konuşurken sokak jargonlarını sık kullanırım. Ayrıca bende konuşma bozukluğu var cümleleri zor topluyorum derdimi kolay kolay anlatamıyorum. Yani disleksinin konuşma versiyonu diyebiliriz. Yazı dilinde oldukça iyiyim. Beni ilk tanıştığım insanlar konuşmamdan pek bir şey anlamaz bu ne diyor der ama uzun süre tanıyan arkadaşlarım beni rahatlıkla anlayabiliyor onlarla telefonda uzun uzun konuşabiliyorum. Bunun dışında günlük hayatta küfür kullanırım. Mesela canımı sıkan anlık bir şey oldu hay ..... derim. Arkadaşlarımla konuşurken de ağzım iyice bozulur gerçi erkek arkadaş ortamı genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Bunun haricinde gerçek yaşamımda oldukça eğlenceli biriyim şakalaşır gülerim bol bol espri yaparım. Oturup ciddi ciddi muhabbet çevirdiğim pek olmaz. Ciddi konularda da çok ciddi olurum orası ayrı mevzu. Bu aralar ülkenin durumu malum pek geyik sohbet döndüremiyorum. Sürekli yazışmalarda Wp Telegram gibi yerlerde noktalama işaretlerine, TR kurallarına dikkat etmem direk yazar geçerim. Burada hemen yazmak zorunda değiliz diye dikkatli yazıyorum.
nedense bunu atasım geldi nasıl birisiniz diyince

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Ben de forum kimliğimi çok yansıttığım söylenemez. Forumda ciddiyimdir. Mizah yaparken veya geyik yaparken çok görünmem forumda. Ancak dışarıdaki hayatımda konuşkan birisiyimdir. Ancak yine forum gibi yeri geldiğinde gereğinden fazla ciddileşiyorum. Hele ki birisi yanlış bildiği bir şeyi doğrusu oymuş gibi üstelemesi yok mu, işte o zaman deliriyorum. Aynı forumdaki gibi :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Forumda olduğum gibi, bildiğim konuda yardım sever geri kalanında insanlara mesafeli kalan ve kafa dinleyen biriyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Evet oldukça ilginç bir soruyla karşınızdayım. Bu tarz konu daha önce açıldı ama miyadı dolduğu için hortlatmak istemediğim için bir de ben açayım dedim. Sivil hayatınızda yani forum dışında nasıl olduğunuzu sormak istedim. Yani forumda göründüğünüzden farklı mısınız ?

Kendimi örnek vereyim. Ben burada göründüğümden daha rahat biriyim. Yani burada genel havam ciddi biri gibi görünüyorum ama aslında o kadar değilim. Yine yaşımın verdiği ciddilik elbette var laçka değilim. Konuşurken sokak jargonlarını sık kullanırım. Ayrıca bende konuşma bozukluğu var cümleleri zor topluyorum derdimi kolay kolay anlatamıyorum. Yani disleksinin konuşma versiyonu diyebiliriz. Yazı dilinde oldukça iyiyim. Beni ilk tanıştığım insanlar konuşmamdan pek bir şey anlamaz bu ne diyor der ama uzun süre tanıyan arkadaşlarım beni rahatlıkla anlayabiliyor onlarla telefonda uzun uzun konuşabiliyorum. Bunun dışında günlük hayatta küfür kullanırım. Mesela canımı sıkan anlık bir şey oldu hay ..... derim. Arkadaşlarımla konuşurken de ağzım iyice bozulur gerçi erkek arkadaş ortamı genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Bunun haricinde gerçek yaşamımda oldukça eğlenceli biriyim şakalaşır gülerim bol bol espri yaparım. Oturup ciddi ciddi muhabbet çevirdiğim pek olmaz. Ciddi konularda da çok ciddi olurum orası ayrı mevzu. Bu aralar ülkenin durumu malum pek geyik sohbet döndüremiyorum. Sürekli yazışmalarda Wp Telegram gibi yerlerde noktalama işaretlerine, TR kurallarına dikkat etmem direk yazar geçerim. Burada hemen yazmak zorunda değiliz diye dikkatli yazıyorum.
Sınıfımdaki tek normal kişiyim veya herkes normal ben deliyim ikisinden biri

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego

Forum daki kadar resmi değilim ama genelde üzgün ve bitiğim özellikle son zamanda

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Ve genelde ağır takılıyorum
Karşı cinsle samimi/fazla muhabbetim yok
Herkesle çok samimi değilim
Kendi ark ortamında yuvarlanıp gidiom
Çok bi eksiklikte hissetmiyorum
Aaa ben :))

Captain Pricee

80+ Bronze
Ben Savitarım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Captain Pricee

80+ Bronze
Hangi savitar knk
1637354176008.png

Tanrının Hızı Savitar

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Soğuk. 5 yıl da arkadaş olsak samimiyetimiz bir yere kadar olur.

Sorgularım. TÜGVA da bir eğitimci (yüksek lisans yapmış) bana sen akademisyen ol. Çok çalış. Senden çok iyi akademisyen olur dedi.

Olaylara çoğu zaman gerekli tepkiyi veremem. Yüzüm nötrdür.

Ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum asosyal olmamak için

Bir kez içkale ye gelebileydin abi görürdün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,650
Üyeler
166,973
Son üye
ardazndnn
Top Bottom