Neler Yeni

Forum Dışında Nasıl Birisiniz ?

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
Evet oldukça ilginç bir soruyla karşınızdayım. Bu tarz konu daha önce açıldı ama miyadı dolduğu için hortlatmak istemediğim için bir de ben açayım dedim. Sivil hayatınızda yani forum dışında nasıl olduğunuzu sormak istedim. Yani forumda göründüğünüzden farklı mısınız ?

Kendimi örnek vereyim. Ben burada göründüğümden daha rahat biriyim. Yani burada genel havam ciddi biri gibi görünüyorum ama aslında o kadar değilim. Yine yaşımın verdiği ciddilik elbette var laçka değilim. Konuşurken sokak jargonlarını sık kullanırım. Ayrıca bende konuşma bozukluğu var cümleleri zor topluyorum derdimi kolay kolay anlatamıyorum. Yani disleksinin konuşma versiyonu diyebiliriz. Yazı dilinde oldukça iyiyim. Beni ilk tanıştığım insanlar konuşmamdan pek bir şey anlamaz bu ne diyor der ama uzun süre tanıyan arkadaşlarım beni rahatlıkla anlayabiliyor onlarla telefonda uzun uzun konuşabiliyorum. Bunun dışında günlük hayatta küfür kullanırım. Mesela canımı sıkan anlık bir şey oldu hay ..... derim. Arkadaşlarımla konuşurken de ağzım iyice bozulur gerçi erkek arkadaş ortamı genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Bunun haricinde gerçek yaşamımda oldukça eğlenceli biriyim şakalaşır gülerim bol bol espri yaparım. Oturup ciddi ciddi muhabbet çevirdiğim pek olmaz. Ciddi konularda da çok ciddi olurum orası ayrı mevzu. Bu aralar ülkenin durumu malum pek geyik sohbet döndüremiyorum. Sürekli yazışmalarda Wp Telegram gibi yerlerde noktalama işaretlerine, TR kurallarına dikkat etmem direk yazar geçerim. Burada hemen yazmak zorunda değiliz diye dikkatli yazıyorum.
asosyalin tekiyim diyebilirim sadecene 1 arkadaşım var dışardan insanlar beni anlayamaz ve sevemez aslında dışardan göründüğü gibi biride değilim çok gülen biriyim gülmeyide severim yanlızlığı sevmiyorum ama öyle insanlar varki yanlızlığı tercih ediyorum... ve üşengeç biriyim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sosyallik olarak biraz asosyalim, bazen ciddi olurum bazen çok çocuksumsu olurum. Onun dışında anime izlerim ve oyun oynarım.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
iyi biriyim herhalde

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Ercü

80+
Evet oldukça ilginç bir soruyla karşınızdayım. Bu tarz konu daha önce açıldı ama miyadı dolduğu için hortlatmak istemediğim için bir de ben açayım dedim. Sivil hayatınızda yani forum dışında nasıl olduğunuzu sormak istedim. Yani forumda göründüğünüzden farklı mısınız ?

Kendimi örnek vereyim. Ben burada göründüğümden daha rahat biriyim. Yani burada genel havam ciddi biri gibi görünüyorum ama aslında o kadar değilim. Yine yaşımın verdiği ciddilik elbette var laçka değilim. Konuşurken sokak jargonlarını sık kullanırım. Ayrıca bende konuşma bozukluğu var cümleleri zor topluyorum derdimi kolay kolay anlatamıyorum. Yani disleksinin konuşma versiyonu diyebiliriz. Yazı dilinde oldukça iyiyim. Beni ilk tanıştığım insanlar konuşmamdan pek bir şey anlamaz bu ne diyor der ama uzun süre tanıyan arkadaşlarım beni rahatlıkla anlayabiliyor onlarla telefonda uzun uzun konuşabiliyorum. Bunun dışında günlük hayatta küfür kullanırım. Mesela canımı sıkan anlık bir şey oldu hay ..... derim. Arkadaşlarımla konuşurken de ağzım iyice bozulur gerçi erkek arkadaş ortamı genel olarak böyledir diye düşünüyorum. Bunun haricinde gerçek yaşamımda oldukça eğlenceli biriyim şakalaşır gülerim bol bol espri yaparım. Oturup ciddi ciddi muhabbet çevirdiğim pek olmaz. Ciddi konularda da çok ciddi olurum orası ayrı mevzu. Bu aralar ülkenin durumu malum pek geyik sohbet döndüremiyorum. Sürekli yazışmalarda Wp Telegram gibi yerlerde noktalama işaretlerine, TR kurallarına dikkat etmem direk yazar geçerim. Burada hemen yazmak zorunda değiliz diye dikkatli yazıyorum.
Sınıfın sessiz çocuğuyum. Ama alışınca ortama çenem düşer. :D Yalnızlığı severim.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Genelde dışlanan tipim
Konuştuğum 5 6 arkadaşım var gerisi de kız , ortam için satar o yüzden bende pek sarmam o tiplere.
Evde yalnız olmayı arkadaşlarımla bir yerde gezmeye tercih ederim. İletişim konusu yüzünden diyebilirim. Bu konu da pandemi ile baya baya afalladım ve bir kişiyle oturup sohbet edemem kolay kolay. Aile içinde eğlenceli bir tipimdir genelde.
Arabalara ilgi duyarım.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Burda nasılsam (sözde) hayatımda da öyleyim.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İlk tanıyanlar beni sa-lak zannediyor sonra tanıdıkça ne kadar kültürlü biri olduğumu gördüklerinde

Ibo abi kultur patlamasi
Mesaj otomatik birleştirildi:

20211119_213610.jpg

Son düzenleme:

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

YKS yüzünden stresli, gereksiz saç döken ve üzgün birisiyim.
Fakat reel'de kafa dengim olan kişilere karşı da çok sempatik ve güler yüzlü yaklaşırım.
Hocalarımla iyi geçinir sınıfı da güldüren birisiyim. :)
Normalde sessiz birisi olsam da yakın olduğum kişilere karşı pek bir konuşkanım. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,648
Üyeler
166,972
Son üye
xEraie
Top Bottom