Bugün mesaideyim.Hacı saat 2 olacak bu saatte ne yiyosun
Kimse kullanılmaz demedi ama kullanım sonu yaşanılır mı orası muamma.Ben düşman değilim.
Ben powerboost psuya bile düşman değilim.
Hepsi kullanılır
Abartmayın hiç bir şeyde olmaz.Kimse kullanılmaz demedi ama kullanım sonu yaşanılır mı orası muamma.
biliyorum bomba gibi patlamayacagini ama parçalara zarar vermesini istemem sadecepowerboost psu m var 500 kere elektrik gitti tüm oyunları ultrada oynadım hiç bişey olmadı 2 yıldır kullanıyorum patlama olayıda psu dan fss diye bi ses gelir o kadar bomba gibi patlamaz öyle bişey olcağınıda sanmıyorum dağda yaşamıyosan aşırı dalgalı bi voltaj gelmiyosa zaten şuan her prizde yüksek voltaja karşı koruma var
aynen öyle bencedeAbartmayın hiç bir şeyde olmaz.
Forumda koyun sürüsü gibi hareket ediyor anlam veremiyorum.
Tamam belli başlı markalar var daha kaliteli.
Ama gamepower,powerboost psular bundan 2-3 yık önceye kadar çokça kullanılıyordu ve yaşanan sorunlar neredeyse yoktu.
Çıktı biri c4 dedi millet aldıktan 1 hafta sonra patlar gözüyle bakıyor.
Mecbur kaldımı bütçe çok kısıtlıysa gayette alınır kullanılır bu ürünler.
C4 işin dalgası benim için arkadaşım gamepower kasa ve psu kullanıyor bir sorunu da yok yani...Abartmayın hiç bir şeyde olmaz.
Forumda koyun sürüsü gibi hareket ediyor anlam veremiyorum.
Tamam belli başlı markalar var daha kaliteli.
Ama gamepower,powerboost psular bundan 2-3 yık önceye kadar çokça kullanılıyordu ve yaşanan sorunlar neredeyse yoktu.
Çıktı biri c4 dedi millet aldıktan 1 hafta sonra patlar gözüyle bakıyor.
Mecbur kaldımı bütçe çok kısıtlıysa gayette alınır kullanılır bu ürünler.
Olan da o zaten.C4 işin dalgası benim için arkadaşım gamepower kasa ve psu kullanıyor bir sorunu da yok yani...
Ölü fiyatlı frisby psu olsa bile alınır.Ben düşman değilim.
Ben powerboost psuya bile düşman değilim.
Hepsi kullanılır
peki aga frisby psu mu gamepower psu muÖlü fiyatlı frisby psu olsa bile alınır.
Kaliteli bir güç kaynağına verecek param yoksa ve onu almaktan başka seçeneğim yoksa onu alırım.
Herkesin bütçesi aynı olmak zorunda değil.