Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Mantıklı."Yeni Mesajlar Yeni Konular Konu Dışı Popüler Konular" Yazan satırın sağına istediğimiz kategorileri koyabilsek güzel olur Çok gerekli değil ancak benim hoşuma gider direkt orada görmek bildiğim konuları (Biliyorum zaten aratılarak ya da açılan bir konu üzerindekine tıklayınca bunun olduğunu)
"Çok gerekli değil " kısmını alıntılayacak mizahşör arkadaşlara şimdiden başarılar
Toplum onayından geçtiği için moderatörleri etiketliyorum artık: @Emir Aydın @Mehmet Yılmaz @banxtre
Paşam için küçük bizim için büyük bir adım (!)"Yeni Mesajlar Yeni Konular Konu Dışı Popüler Konular" Yazan satırın sağına istediğimiz kategorileri koyabilsek güzel olur Çok gerekli değil ancak benim hoşuma gider direkt orada görmek bildiğim konuları (Biliyorum zaten aratılarak ya da açılan bir konu üzerindekine tıklayınca bunun olduğunu)
"Çok gerekli değil " kısmını alıntılayacak mizahşör arkadaşlara şimdiden başarılar
Toplum onayından geçtiği için moderatörleri etiketliyorum artık: @Emir Aydın @Mehmet Yılmaz @banxtre
Reis Rehber değil kiEline sağlık
Reis Rehber değil ki
Nobody :treyarch abim gelir şimdi
dayı taklidi yaptım
doyç teklidi yapömn sen benaişşdsfi, abnlaöamofkmanlamamajkdnmvdayı taklidi yaptım
doyç teklidi yapömn sen benaişşdsfi, abnlaöamofkmanlamamajkdnmvdayı taklidi yaptım