Neler Yeni

Forum için tavsiyelerim

Bir süredir burada takılıyorum ve forum hakkında bazı istek ve görüşlerim var.

1.Kurallar sıkılaştırılmalı örnek verecek olursak başlığın tamamı büyük harflerle yazılmış olmamalı böyle konular kilitlenmeli uyarı puanı sistemide sıkılaştırılmalı mesela 3 yada 5 uyarı alan 1 hafta uzaklaştırılmalı 15 tane uyarı alanda sınırsız banlanmalı (uyarılar 1 ayda sıfırlacak)

2.Forumun arayüzü diğer forumlara göre itici ve karmaşık yeni bir arayüz gelmeli.

3-Modlar bana yetersiz geldi biraz daha mod alınmalı.

(Bunlar benim görüşümdür)

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
2 ve 3e katılmıyorum. Modlar yeterli gibi geliyor ayrıca temasıda bence hoş. 1 kesinlikle doğru ama.
kural sıkılışmalı. çok gevşek

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mod alımları şuan kategoriye döküldü.
Bu olay gayet güzel şekilde ilerliyor yani. Mesela geçen gün @alpolojix / Leroxy kategori moderatörü oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci maddeye de göre açıklamam şu ;
Herkesin zevkleri farklı bu yüzden bence gerek yok çoğunlukta değişmesini istemeyecek eminim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Mod alımları şuan kategoriye döküldü.
Bu olay gayet güzel şekilde ilerliyor yani. Mesela geçen gün @alpolojix / Leroxy kategori moderatörü oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci maddeye de göre açıklamam şu ;
Herkesin zevkleri farklı bu yüzden bence gerek yok çoğunlukta değişmesini istemeyecek eminim
Mesela çift arayüz sistemi gelirse isteyen eski arayüzü isteyende yeni arayüzü kullanır.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.

1.Kurallar sıkılaştırılmalı örnek verecek olursak başlığın tamamı büyük harflerle yazılmış olmamalı böyle konular kilitlenmeli uyarı puanı sistemide sıkılaştırılmalı mesela 3 yada 5 uyarı alan 1 hafta uzaklaştırılmalı 15 tane uyarı alanda sınırsız banlanmalı (uyarılar 1 ayda sıfırlacak)

2.Forumun arayüzü diğer forumlara göre itici ve karmaşık yeni bir arayüz gelmeli.

1-Düzgün olmayan başlıklara bakılsa o bile yeter.
2-Bu zevk meselesi ama gelse fena olmaz.
3-Modlar genelde yetmiyor ama alım yapıyorlar hiç olmazsa
Ayrıca trollere çok da itibar edilmemeye başlandı sanırsam. Bence üye tutmak için böyle şeyler olmamalı.

reis SDN'de xenforo kullanıyor alışınca kolay bir forum oluyor burası

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bazen raporlara geri dönüş bildirimi geliyor raporlanan kişi uyarı alırsa, bu güzel fakat bazı raporlarda gelmiyor. Sonra bazı üyeler "raporlara bakılmıyor" diyorlar. Eğer moderasyon bütün raporlar çözümlendiğinde geri bildirimi gönderirse bence bunu diyen kişiler azalır

bu da gelmeli aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk

bana göre de tam tersi ben diğer forumların tasarımlarını beğenmiyorum ama 1-3 de haklısın forum özelleştirme gibi bir şey gelebilir ama yapılması zor mesela herkes kendi arka planını falan koyabilir veya yazı tipini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,581
Üyeler
163,848
Son üye
butcher44
Top Bottom