Neler Yeni

Forum Kullanıcları Hakkında şikayetim

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Arkadaşlar çok güzel hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz, ediyoruz. Bu harika bir şey ama şu saçma huyunuzdan vazgeçin. Birisi bütçem "x" diyor. Buna göre parça veya ekipman ya da şunu bunu önerin diyor. Siz de gelip yok, 500 TL ekle şunu al yok, 1000 ekle bunu al, 450 ekle şunu al fln olmuyor yani. Adam zaten elindeki bütçeyi zorlayabildigi kadar zorlamış. Misal 1000 TL ye ekipman istiyor gidip de 500 ekle şunu al demeyin adam zaten son parasına kadar ekleyip. bütçesini oluşturmuş. Cevaplara bakıyorum şu kadar ekle şunu al diyorsunuz bu adama gram yardımcı olmuyor. ne kadar bütçesi varsa ona göre önerin. Adam 500 TL ekleyip alabilecek olsa 1500 TL bütçem var yazardi. Ama gerçi siz o zamanda 600 ekle şunu al dersiniz.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Dostum bence onun asıl sebebi vereceği paraya değecek bir şeyler yapması için arkadaşa yardımcı olmak. Çünkü konu sahibi yorumları okuyarak elindeki bütçe ile ne yapıp ne yapamayacağına az çok anlayabiliyor. Pek takılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: RxQ1

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bir an korktum bana laf atacak diye. bir konunda yanlış anladım söylemek istediğini xD

FreakyXd

80+ Silver
şu konuları görmekden bıktım bende iyice babamı pc aldırmaya nasıl ikna ederim amd intel nvidia tartışma baya şey oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,424
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom