Neler Yeni

Forum Üyeleri Sistem Belirlesin!

Forum üyeleri fikir paylaşımı ile bir Masaüstü PC sistem oluştursun mu?

• Haydi beraber bir sistem seçelim.

Oylar: 49 56.3%
  • Bırakalım ustalar yapsın biz kaparız.

Oylar: 22 25.3%
  • Piyasada pek çok hazır sistem var onlardan alırız.

Oylar: 2 2.3%
  • İlla ki marka olsun logoyu gören hayran olsun.

Oylar: 1 1.1%
  • Sisteme kafa yoramam arkadaşların manzara resimlerine beğeni atacağım.

Oylar: 13 14.9%

• Oy kullanan toplam üye
    87
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat HATIPER
Haykırdım smdödösmmdösösm
Mesaj otomatik birleştirildi:

EKRAN KARTI : Gigabyte GeForce rt 3060ti vision oc 8gb - GIGABYTE GeForce RTX 3060 VISION OC 12GB
ANA KART :Msı B450M Mortar Titanium
İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 5600
RAM: Corsair Vengeance RGB beyaz 3200 MHz 16gb(8x2)
KASA:NZXT H400 Fanlı Micro ATX Beyaz
PSU:Corsair CX650F RGB White
SATA:Kıoxıa 500gb ssd :D
SOĞUTUCU:İlan Li Gallahad Aıo 240 White

FİYAT : 15K - 17K Tabi sadece hayallerde :D

Hayal kuranlar olmasaydı hala mağara civarında sivri taş arıyor olurduk.

Farway

80+ Silver
Aynen,ketçap mayonezde olsun.
Dostum bu işler çok büyük paralarla,sponsorluk anlaşmalarıyla,dolar kuru,stok durumuyla vs orantılı yürüyor.
Hepimiz iyi soğutma bloklu kartla kötüyü ayırt edebiliyoruz,eminim herkeste kötü yerine iyiyi aynı fiyata ister,peki sence mümkün mü?
Ben bu forumdada 8 bin TL lik sisteme 5000 lira fiyat çeken ölücü(çok farklı tabirlerimde var da neyse) gördüm,o yüzden herkesi memnun edemezler.. Çıkartsınlar,nasip olan da alsın denilecek bir şey yok...

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat HATIPER
Aynen,ketçap mayonezde olsun.
Dostum bu işler çok büyük paralarla,sponsorluk anlaşmalarıyla,dolar kuru,stok durumuyla vs orantılı yürüyor.
Hepimiz iyi soğutma bloklu kartla kötüyü ayırt edebiliyoruz,eminim herkeste kötü yerine iyiyi aynı fiyata ister,peki sence mümkün mü?
Ben bu forumdada 8 bin TL lik sisteme 5000 lira fiyat çeken ölücü(çok farklı tabirlerimde var da neyse) gördüm,o yüzden herkesi memnun edemezler.. Çıkartsınlar,nasip olan da alsın denilecek bir şey yok...
Bir gün buzdolabında uzun süre dayanabilecek bir ketçap yapabilseydi çok güzel olacağını düşündü. Henry John Heinz, konserve yerine olgun domatesleri kullanarak ve sirke içeriğini daha önce hiç görülmemiş seviyelere çıkardı. Domates, özel baharat ve nişastadan yapılan yoğun bir sos olan “Catsup” için Çin tarifini uyarlayarak ketçabı icat etti.

Bu tarifle birlikte 1905 yılında Heinz markası 5 milyon şişe ketçap sattı. (Alıntıdır)

Mesele emeksiz, zahmetsiz, armut piş ağzıma düş bir şeylere sahip olmak meselesi değil benim onure etmek istediğim hayal kurmanın da faydaları olduğudur. Tabi ki sadece hayal kurmak sonuca götürmez kişi birazda buna ulaştıracak yollar üzerine yoğunlaşmalı ki bir sonuca varabilsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murat HATIPER
Bir fikir daha sizlere. Peki bizler burada eğrisiyle doğrusuyla taleplerimizi dile getirsek ve müşterek taleplerden oluşan bir listeyi yönetici @Abdullah Hacıgül bilgisine, değerlendirmesine sunsak ve o da fizibilitesini yaparak son halini verse nasıl olur? Sitelerde, mağaza önlerinde kovalamaca oynamak yerine biz 85 (rakam örnek olarak verilmiştir forum potansiyeline vakıf değilim) adet bu sistemden istiyoruz deyip firmalardan teklif isteyemez miyiz? Herkesin değişen tercihleri olsa da ortak menfaatlerde birleşerek hepimiz kazanmış olmaz mıyız?

Son düzenleme:

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
ustalar yapsın biz alalım ama stok fazla olsun be reis. Stok sıkıntısı oluyor bize kalmıyor ve senden bi ricam var sistem çıkarıyosun ya kendin almayı denermisin.Bakalım alabilecek misin ?

Top Bottom