Forum üzerinde ücretli üyelik hk.

En uygun paketi satın alacak olsanız ne için alırdınız?

• Ekstra özellikler için.

• Donanım Arşivi'ne destek olmak için.

• Almazdım.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
1,645
Merhabalar, uzun zamandır konuyu açmaktan çekiniyordum ancak yazmak istiyorum. Forumda hem Donanım Arşivi'ne destek olabilmek için hem de belirli ekstra özellikler kazanabilmek için ücretli aboneliğin getirilmesi hoş olur diye düşünüyorum.

Örnek olarak :
Aylık 5₺'ye bir rütbe satın alındığında : Ayda 1 adet konuyu 10 dakikalığına forum ana sayfasına sabitleme, günlük 10 adet konu yükseltme,kendi konusunu silme gibi özel yetkiler.

5-10-20-30-50 gibi paketler yapılabilir,satın alacak insanlar olduğunu düşünüyorum benim gibi :)

Örnekteki yetkiler ve ayrıcalıklar tabi değişir ancak en azından konu yükseltmeler arttırılmasını istiyorum.
Umarım olumlu/olumsuz bir cevap alabilirim,iyi forumlar.

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @crazyreign @Toxpox

Desteklemiyorum şahsen. Var olan benzer özelliklerdeki şeyleri paralı sunmanın mantığı yok bence. Onun dışında yeni konu açıp acil yardım ihtiyacı olan biri para vermediği veya veremediği için ''muhabbet'' konuları yüzünden aşağı düşebilir. Zira etkileşim kazanmak için para verip boş konu açanlar çok olacaktır bu yöntemle. Forum dediğiniz bilgi paylaşım yeri herkese hizmet etmeli parası olana değil.

Desteklemiyorum şahsen. Var olan benzer özelliklerdeki şeyleri paralı sunmanın mantığı yok bence. Onun dışında yeni konu açıp acil yardım ihtiyacı olan biri para vermediği veya veremediği için ''muhabbet'' konuları yüzünden aşağı düşebilir. Zira etkileşim kazanmak için para verip boş konu açanlar çok olacaktır bu yöntemle. Forum dediğiniz bilgi paylaşım yeri herkese hizmet etmeli parası olana değil.
Katılıyorum. Şu anda gayet iyi işleyen ve her gün büyüyen bir forumuz. Bence gerek yok.

Youtubede katıl var para harcayacak yer arıyorsanız
Konum yükselsin diye kim para verir ki

Katılıyorum bencede hiç gerek yok.

Katılmıyorum, çok saçma ve gereksiz. Sen alabilirsin ama %75'i almaz, alamaz.

Forum için bu durumun uygun olacağını düşünmüyorum.
Destek olmak isteyenler için Youtube kanalındaki "Katıl" butonu var.

Ne forum mantığına ne de başka bir durum için para ile ayrıcalık kazanılması hiç mantıklı gelmiyor bana.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Geri