Foruma "Beğenmeme" Tepkisi Gelmeli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

İsimbulamajim

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,715
Biliyorum açılan 5857488. konu ama artık kesinlikle lazım. Malumunuz forumda koyun etkisi var ve mesaj yanlış bir mesaj olsa bile 2-3 beğeni alınca herkes beğeni basıyor. Buna gülme tepkisi ile cevap verince adam reaksiyon kazanmış oluyor. Forumda yanlış ve bilgisizce konuşan birisine kızgın tepkisi atmak da saçma oluyor. -1 reaksiyonlu beğenmeme tepkisi gelmek zorunda.

@Mehmet Yılmaz

Biliyorum açılan 5857488. konu ama artık kesinlikle lazım. Malumunuz forumda koyun etkisi var ve mesaj yanlış bir mesaj olsa bile 2-3 beğeni alınca herkes beğeni basıyor. Buna gülme tepkisi ile cevap verince adam reaksiyon kazanmış oluyor. Forumda yanlış ve bilgisizce konuşan birisine kızgın tepkisi atmak da saçma oluyor. -1 reaksiyonlu beğenmeme tepkisi gelmek zorunda.

@Mehmet Yılmaz
Haklı

@Mehmet Yılmaz

Dün ben bir konu açmıştım ya hocam. Hatta seni de eklemiştim. Orada Mehmet güzelce açıkladı bence.

@Mehmet Yılmaz
-1 reaksiyon beğenmeme durumu insanları geriyor ve rahatsız ediyor. Sevmediğin birine basıyorsun adama yazık oluyor. Bu asla ve asla gelmemeli. Beğen beğenme bu kadar kafana takmamalısın bence. Kim neyi beğeniyorsa beğensin boşvermelisin.

10 numara konu

@Mehmet Yılmaz
Bu seferde millet sevmediklerine vs. Ya da bilgisi olmayan ama yanlışta olsa soran kişilere vs. Basıcak adamın boşa reaksiyon puanı gidicek. Denetimi iyi olursa olur ama nasıl denetlicekler.

Bu seferde millet sevmediklerine vs. Ya da bilgisi olmayan ama yanlışta olsa soran kişilere vs. Basıcak adamın boşa reaksiyon puanı gidicek. Denetimi iyi olursa olur ama nasıl denetlicekler.
Profilini raporla geç. Gerekeni yapılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-1 reaksiyon beğenmeme durumu insanları geriyor ve rahatsız ediyor. Sevmediğin birine basıyorsun adama yazık oluyor. Bu asla ve asla gelmemeli. Beğen beğenme bu kadar kafana takmamalısın bence. Kim neyi beğeniyorsa beğensin boşvermelisin.
Yeşil ve mavi forumda var kimseyi rahatsız etmiyor.

Profilini raporla geç. Gerekeni yapılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeşil ve mavi forumda var kimseyi rahatsız etmiyor.
Genel olarak indirim paylaşıp tek tük konulara yazarsan rahatsız olmazsın zaten.

Genel olarak indirim paylaşıp tek tük konulara yazarsan rahatsız olmazsın zaten.
İndirim paylaşmada bir emek var. Konu dışı kategorisinde "31" yazsa 20+ reaksiyon alan, bu şekilde 80 bin reaksiyon kasan kişilere ne diyeceksin?

İndirim paylaşmada bir emek var. Konu dışı kategorisinde "31" yazsa 20+ reaksiyon alan, bu şekilde 80 bin reaksiyon kasan kişilere ne diyeceksin?
İndirim paylaşmana kötü bir şey demem demedim de zaten. Bu konular üzerinden kötü bir reaksiyon almayacağını ima ediyorum. Burada o kadar katı kurallar yok. Kendi aralarında eğlenip kimseye bulaşmıyorlarsa ne diyebilirim ki ? Adminin görmesini istiyorsan raporlar geçersin. O da duruma göre reaksiyon alır ve ya almaz. Burası sıkı yönetimle yönetilmiyor. Rahat edebileceğimiz bir alana böyle insanları rahatsız edebilecek özelliklerin gelmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Hemen hemen tüm telefon konularına düzgün mantıklı cevaplar verip hala 900şü reaksiyonlar kalmam.. O konuda haklısınız haksız yere reaksiyon kasamda var ama millet verdiyse yapacak bir şey yok. Ha evet bazen çok boş ve saçma şeylerdende kasıyorlar ama burda esas kıstas bence mesaj sayısı ve en iyi cevap verme sayısı reaksiyon çokta önemli bir şey değil bence.

Ha evet bazen çok boş ve saçma şeylerdende kasıyorlar ama burda esas kıstas bence mesaj sayısı ve en iyi cevap verme sayısı reaksiyon çokta önemli bir şey değil bence.
Forumda en iyi cevap butonunu kullanan yok. Teknoloji haberleri, incelemeler ve rehberler gibi kategoriler en altta bulunuyor. Forum bunları istemiyormuş gibi tasarlanmış resmen. Mavi ve yeşil forumda bu kategoriler en başta yer alıyor.
@Mehmet Yılmaz

@Mehmet Yılmaz
Mehmet bey technopat dusmani oldugu icin technopattaki emojilere pek yanasmiyor tebrikler Mehmet bey cok incesiniz @Mehmet Yılmaz 👏

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri