Foruma Kupon - İndirim Kodu Vb. Alım/Satım/Takas Kategorisi Gelmeli

Var mı hocam sende de o kupon bana özel mı sadece
Herkese , her hesaba gelebiliyor. Biraz bilgili olmak lazım o konuda. Birkaç şeyi yapınca daha fazla kupon düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bence de gelmeli.

Hocam nedir kupon ?
100/40 - 50/25 - 75/25 - Alt limitsiz 25 TL.
Altınyıldız , AVVA ve bir sürü mağazanın 150/20 - 120/20 indirim kuponları
200/50 Kuponlar
Adidas , Nike , Puma , Skechers gibi mağazalarda 300/50 indirim kuponları
Cep telefonu özel kuponları 6000/150 - 4000/100 - 2000/50
Bunlar sadece trendyolda genel indirim kuponları. Mağazalara özel kuponlarda bolca gelebiliyor ancak çoğu işe yaramaz. Örneğin şifa... mağazası alışverişlerine özel bilmem ne şuruplarına 50/10 indirim.

Herkese , her hesaba gelebiliyor. Biraz bilgili olmak lazım o konuda. Birkaç şeyi yapınca daha fazla kupon düşüyor.

100/40 - 50/25 - 75/25 - Alt limitsiz 25 TL.
Altınyıldız , AVVA ve bir sürü mağazanın 150/20 - 120/20 indirim kuponları
200/50 Kuponlar
Adidas , Nike , Puma , Skechers gibi mağazalarda 300/50 indirim kuponları
Bunlar sadece trendyolda genel indirim kuponları. Mağazalara özel kuponlarda bolca gelebiliyor ancak çoğu işe yaramaz. Örneğin şifa... mağazası alışverişlerine özel bilmem ne şuruplarına 50/10 indirim.
Nasıl gelebiliyor peki bunlar ? Önemli olanlar tabi.

Sanırım bana trendyolu birkaç ay sonra tekrar indirdiğim için geldi geri dönüş kampanyası falan diyordu

Nasıl gelebiliyor peki bunlar ? Önemli olanlar tabi.

Sanırım bana trendyolu birkaç ay sonra tekrar indirdiğim için geldi geri dönüş kampanyası falan diyordu

Bazı forumlarda olduğu gibi burada da olmalı bence. Ayrıca hepimiz donanım parçaları , aksesuar ve daha bir sürü şey alıyoruz. Aliexpress , trendyol , n11 vb. yerlerde indirim ve kuponları kovalayıp hakkında konuşuyoruz. Mesuliyet tamamen alıcı - satıcı arasında zaten. Diğer forumda aktif olarak piyasanın içindeyim , herkes bilinçli. 100 kişi aralarında alım - satım yapıyorsa 1 tanesini yamuk yapıyordur o da nadiren. Forumda güvenilir insanlar belli zaten. Aynı gün kayıt olmuş adamdan kim bir şey satın alır ki ?
2. El alım/satım bile daha gelmedi. İkisi birlikte gelse çok tatlı olur.
İyi forumlar.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Alım satım gelsin de eldeki artıkları gagalayayı* ay satayım.

İkinci el alım-satım gelmesi lazım oyun xbox ps bunlar da dahil olması gerek

bencede en kısa zamanda gelmeli.

Alım/satım bi ara gelecek deniyordu sanki ama şuanda bu konu hakkında bir ses yok.

Geri