Neler Yeni

Foruma Özel SİSTEM @Abdullah Hacıgul

1 YIL OLCAK FORUM ÖZEL SİSTEM GELMEDİ @Abdullah Hacıgül reis şöyle 100 adet stokda gidip mağaza alabilcemiz 2 3 gün süresi olcak çaba gösteren alabilse sen yapınca iyi yapıyorsun istanbulda olmayan otobüsle bile gidip alabilir tam yaz bitimi önce iyi olur bence son 1 ayda +250 mesaj olan bence
Şimdiden teşekkür ediyorum herkeze iyi günler diliyorum son sistemleri alanlarada hayırlı olsun abdullah reiside gaza getirmesini diliyorum

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
dabiiiii efedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
dabiiiii efedim
başlamayın reis şimdiden adam tatilden gelmiş bende istiyorum ne var yani destek çıksanız hemen köstek oluyorsunuz. profil fotoğrafından ciddiye almamam gerek seni ama neyse

Son düzenleme:

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ya şu önerilerinizi okuyorum da daha işi kolaylaştıran öneri görmedim :) kestirme yoldan gitmek varken dolambaçlı yollardan gitmeyi öneriyorsunuz sürekli. Sence bu mesaj onu gaza getirir mi ? arkadaşınla mı konuşuyorsun , çocuk sohbeti gibi aynı.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
başlamayan reis şimdiden adam tatilden gelmiş bende istiyorum ne var yani destek çıksanız hemen köstek oluyorsunuz. profil fotoğrafından ciddiye almamam gerek seni ama neyse
pp ye laf ettikten sonra çok konuşma istersen
köstek falan olmuyorum kim nasıl anlamak isterse
rast gele

rado2373

80+
ya şu önerilerinizi okuyorum da daha işi kolaylaştıran öneri görmedim :) kestirme yoldan gitmek varken dolambaçlı yollardan gitmeyi öneriyorsunuz sürekli. Sence bu mesaj onu gaza getirir mi ? arkadaşınla mı konuşuyorsun , çocuk sohbeti gibi aynı.
dostum Siz nerelerden türüyorsunuz ya çocuk yazmış işte takip ediyorum sizi her konu altına boş boş yorumlar youtubedaki herkeze laf eden +10 tayfa gibisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ben o samimiyeti alıyorum ama senden iğrelti alıyorum dostum neden yorum attın böyle

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Kola cekirdegimi hazirliyim simdiden

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yukarda attığınla başlayabilirsin abicim
1661645883668.png

mesajımı tekrar oku ve attığın mesaja bak. konu sahibi dışında dediğime sen de çıkıyorsun hahah

Top Bottom