İnsanlar bilmedikleri için olabilir mi?ekkişsi gibi kimse yardımcı olmuyor neden acaba
İnsanlar bilmedikleri için olabilir mi?ekkişsi gibi kimse yardımcı olmuyor neden acaba
neden peki ikisi arasından hangisig300s den Uzak Durun.Onu sakın almayın
Hocam Gece Saatinde Açtıysanız Gelmemiştir.Böyle Bir Durumda Yükselte Tıklayındünden beri yok
Bazen öyle olabiliyor harbiden. Ben de sebebini bilmiyorum açıkçası.merhaba foruda dn öplenleyin bir konu açtım ekkişsi gibi kimse yardımcı olmuyor neden acaba
https://forum.donanimarsivi.com/konu/toplamda-250tlye-tmouse-ve-klavye-oenerisi.222044/#post-2188770
konu budur gerekli kişilerde etiketlendi ama hiç kimse yardımcı olmuyor neden sadece 1 kişi, yardımcı oldu oda tam kafama yatmadı
Kesinlikle 102 Almalısınız.300s Kalitesiz Kalıyor 102nin Yanında Ve Oldukça Çok Problemi Çıkıyor.Diğer Mousede Oyun Oynamaya Yatkın Değilneden peki ikisi arasından hangisi
g300s den Uzak Durun.Onu sakın almayın
gündüz açmıştım ve yükseltmiştim teşekkürler g102vs g102 prodigy vs 203ligsync ile m510 arasındaki fark nedirHocam Gece Saatinde Açtıysanız Gelmemiştir.Böyle Bir Durumda Yükselte Tıklayın
102prodigy ile g102 arasındaki fatk ne arakarında çok uçuruö var birde 203neden önermedinizKesinlikle 102 Almalısınız.300s Kalitesiz Kalıyor 102nin Yanında Ve Oldukça Çok Problemi Çıkıyor.Diğer Mousede Oyun Oynamaya Yatkın Değil
Hocam Anlattım Ya.g102 de 203de Aynı Mouse.Prodigy ile Lightsync de Mouse Üzerindeki Işıklandırma Farklı.ikisinide Alabilirsinizgündüz açmıştım ve yükseltmiştim teşekkürler g102vs g102 prodigy vs 203ligsync ile m510 arasındaki fark nedir
Bana Mı Söylüyorsunuz ?O konuda da yazdım demek ki okumadın ; G203 almalısın çünkü güncel ve sorunsuz hali, istersen farenin incelemesini okuyabilirsin.
İnceleme - G203 Oyuncu Faresi İnceleme
Selam Dostlar, Çarşamba günü aldığım G203 oyuncu faresini inceliyorum. İyi forumlar dilerim. - Çeşitli canlı renklerde sunulan G203 oyun faresi ile oyun sürenizi en iyi şekilde değerlendirin. LIGHTSYNC teknolojisi, oyun sınıfı bir sensör ve klasik 6 tuşlu tasarımla oyununuzda ve masanızda ışık...forum.donanimarsivi.com
102 mi ?Kesinlikle 102 Almalısınız.300s Kalitesiz Kalıyor 102nin Yanında Ve Oldukça Çok Problemi Çıkıyor.Diğer Mousede Oyun Oynamaya Yatkın Değil
Profigy almayınız prodigy modelinde çift tıklama orunları oluyor diye duymuştum ama ligthsync da olmuyormuş galiba yani lightsyn 1 üst modeli.gündüz açmıştım ve yükseltmiştim teşekkürler g102vs g102 prodigy vs 203ligsync ile m510 arasındaki fark nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
102prodigy ile g102 arasındaki fatk ne arakarında çok uçuruö var birde 203neden önermediniz
102 ve 203 aynı mouse değil mi ?102 mi ?
Tabi ki de 203 alınmalı, 102 problemli ve eski sürümdür.
Aynı ama G203 güncel ve hatalardan ayıklanmış modeli.Profigy almayınız prodigy modelinde çift tıklama orunları oluyor diye duymuştum ama ligthsync da olmuyormuş galiba yani lightsyn 1 üst modeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
102 ve 203 aynı mouse değil mi ?
Arkadaş Orda 102 mi g300s mi m500 mü diye sordu da o yüzden 102 dedim.102 mi ?
teşekkürler peki everest rampage strika smx r14 nasıl102 mi ?