Neler Yeni

Forumda Alım-Satım Kategorisi

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar selam,

Biliyorsunuz ki çoğu kullanıcı bu kategoriyi istedi. Forumun gelişmesine üyelerin büyük katkısı vardır. Bende bu forumun bir üyesi olarak değerli @Mehmet Yılmaz ve @Abdullah Hacıgül abilerimden artık bu kategorinin gelmesini istiyorum.

Avantajları

+Forumda alım-satım yapmak diğer internet sitelerinde yapmaktan daha güvenli olacaktır.
+Alınan satılan ürünün kronik sorunlar,hatalar vs. gibi açıdan bir sıkıntısı olursa diğer üyeler satım yapılmadan uyaracaktır.
+En önemliside ya dost kazığı atacağız ya da bizim ürün elelame gitmeyecek.

Dezavantajları da var ama artık bu kategoriyi bu forumda görmek istiyoruz !

Berke Gözükara

80+ Bronze
Dostlar selam,

Biliyorsunuz ki çoğu kullanıcı bu kategoriyi istedi. Forumun gelişmesine üyelerin büyük katkısı vardır. Bende bu forumun bir üyesi olarak değerli @Mehmet Yılmaz ve @Abdullah Hacıgül abilerimden artık bu kategorinin gelmesini istiyorum.

Avantajları

+Forumda alım-satım yapmak diğer internet sitelerinde yapmaktan daha güvenli olacaktır.
+Alınan satılan ürünün kronik sorunlar,hatalar vs. gibi açıdan bir sıkıntısı olursa diğer üyeler satım yapılmadan uyaracaktır.
mantıklı olabilir destek veriyorum

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Osman Uçar
Dostlar selam,

Avantajları

Mutlaka gelmeli

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,346
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Düşüncelerimiz arasında var, fakat kolay ve basit bir iş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,545
Üyeler
164,693
Son üye
silentyavrum
Top Bottom