Jaja50
80+ Silver
Lafı ağzımdan aldın :d ama ş-şey o zaman ben napıcamOlabilir belli bir mesaj/reaksiyonu geçen.
Lafı ağzımdan aldın :d ama ş-şey o zaman ben napıcamOlabilir belli bir mesaj/reaksiyonu geçen.
Mesala benim Mi Band 4 ' üm var ve kullanmıyorum. Onu satmak istiyorum. Resimleri belgeleri komisyon inceliyor. Buna göre konu açılmasına izin veriyor. Yani daha güvenli adımlar da atılabilir. Yeterki isteyin...
Bir sıkıntı çıksa direkt suçlu ve sorumlu onlar olacak, üstlenmeleri lazım bunu.
Bu yüzden hemen hop diye yapılamıyor maalesef, hassas bir kategori.
Sadece bir kategori açıp "Alın size 2. el, oynayın biraz." demek olmaz.
Yapılacaksa detaylı ve düzgün şekilde yapılmalı, onu da zamanla yapacaklardır.
Forum daha yeni biraz otursun güzelce her şey, yavaş yavaş gelecektir.
Daha güçlü bir moderasyon ekibi gerekiyor bunun için.
Farklı farklı fikirler bakalım ortaya ne çıkacak?Sadece alım-satım için özel bir komisyon kurulabilir. O komisyon alım-satımı kontrol edebilir.
+++ Şuanda en çok istediğim şey lütfen getirinDostlar selam,
Biliyorsunuz ki çoğu kullanıcı bu kategoriyi istedi. Forumun gelişmesine üyelerin büyük katkısı vardır. Bende bu forumun bir üyesi olarak değerli @Mehmet Yılmaz ve @Abdullah Hacıgül abilerimden artık bu kategorinin gelmesini istiyorum.
Avantajları
+Forumda alım-satım yapmak diğer internet sitelerinde yapmaktan daha güvenli olacaktır.
+Alınan satılan ürünün kronik sorunlar,hatalar vs. gibi açıdan bir sıkıntısı olursa diğer üyeler satım yapılmadan uyaracaktır.
+En önemliside ya dost kazığı atacağız ya da bizim ürün elelame gitmeyecek.
Dezavantajları da var ama artık bu kategoriyi bu forumda görmek istiyoruz !
Bence de çok mantıklı böyle mantıklı bir konuyu ilk defa görüyorum ama alan hem satan güvende olur.Dostlar selam,
Biliyorsunuz ki çoğu kullanıcı bu kategoriyi istedi. Forumun gelişmesine üyelerin büyük katkısı vardır. Bende bu forumun bir üyesi olarak değerli @Mehmet Yılmaz ve @Abdullah Hacıgül abilerimden artık bu kategorinin gelmesini istiyorum.
Avantajları
+Forumda alım-satım yapmak diğer internet sitelerinde yapmaktan daha güvenli olacaktır.
+Alınan satılan ürünün kronik sorunlar,hatalar vs. gibi açıdan bir sıkıntısı olursa diğer üyeler satım yapılmadan uyaracaktır.
Dostlar selam,
Avantajları
+Forumda alım-satım yapmak diğer internet sitelerinde yapmaktan daha güvenli
olacaktır.
Artık olmalı diye düşünüyorum.Standart bir kategori oluşturmak kaos yaratır anca. Olacaksa düzgün şekilde olmalı, diğer türlüsüne gerek yok.