2mApoo
80+ Silver
Ama bide şöyle düşün koskoca bu Vatanın kurucusu sende bu Vatanın milletisin sen onu yaşatmıyacaksın da kim yaşatacak. Kim çıkıp aa sen Atam'ın resmini kullandın al sana bombe diyecek (sadece fikir kesinlikle tartışma amaçlı değil ) saygılarımlaResim için de telif hakları vb. oluyor, kişinin unvanı ve derecesi önemli değil. Ben de isterim Atam'ın fotoğrafını görmeyi, eğer telifsiz bir fotoğraf bulunursa koyarlar zaten.
Olması gereken tabii ki de telif atmamak. Ancak maalesef her kişi Atatürkçü veya anlayışlı değil. Telif atayım da paralarını alayım, diyen insanlar dolu...Ama bide şöyle düşün koskoca bu Vatanın kurucusu sende bu Vatanın milletisin sen onu yaşatmıyacaksın da kim yaşatacak. Kim çıkıp aa sen Atam'ın resmini kullandın al sana bombe diyecek (sadece fikir kesinlikle tartışma amaçlı değil ) saygılarımla
Valla onu bunu bilmem ben reklamlarımın arkaplanına koydum çıkıp gelsinler banaOlması gereken tabii ki de telif atmamak. Ancak maalesef her kişi Atatürkçü veya anlayışlı değil. Telif atayım da paralarını alayım, diyen insanlar dolu...
Böyle bir açıklama yapmanız doğru olmuş, millet yanlış anlayabiliyor.Görsel direkt olarak bize ait değildi. Ne olur ne olmaz diye kullanmak istemedim. Ekleyen de bendim zaten.