Neler Yeni

FORUMDA ATATÜRK RESMİ NEDEN KALDIRILDI?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Resim için de telif hakları vb. oluyor, kişinin unvanı ve derecesi önemli değil. Ben de isterim Atam'ın fotoğrafını görmeyi, eğer telifsiz bir fotoğraf bulunursa koyarlar zaten.
Ama bide şöyle düşün koskoca bu Vatanın kurucusu sende bu Vatanın milletisin sen onu yaşatmıyacaksın da kim yaşatacak. Kim çıkıp aa sen Atam'ın resmini kullandın al sana bombe diyecek 😄 (sadece fikir kesinlikle tartışma amaçlı değil ) saygılarımla

Atatürke küfür etmek istemiş olabilirler hemen şikayet edin.. arkadaşlar ne diyorsunuz ya

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ama bide şöyle düşün koskoca bu Vatanın kurucusu sende bu Vatanın milletisin sen onu yaşatmıyacaksın da kim yaşatacak. Kim çıkıp aa sen Atam'ın resmini kullandın al sana bombe diyecek 😄 (sadece fikir kesinlikle tartışma amaçlı değil ) saygılarımla
Olması gereken tabii ki de telif atmamak. Ancak maalesef her kişi Atatürkçü veya anlayışlı değil. Telif atayım da paralarını alayım, diyen insanlar dolu...

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
devir allahsız tospaların devri atarlar dostlar atarlar ona da telif atarlar ahlaksız teklifte bile bulunurlar durdugu saat başına 300 keserim 500 keserim derler

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Olması gereken tabii ki de telif atmamak. Ancak maalesef her kişi Atatürkçü veya anlayışlı değil. Telif atayım da paralarını alayım, diyen insanlar dolu...
Valla onu bunu bilmem ben reklamlarımın arkaplanına koydum çıkıp gelsinler bana

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Açıkçası bana boş duyar gibi geldi. Kimse kusura bakmasın.

PinsizAMD

80+ Bronze
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,588
Üyeler
161,095
Son üye