Neler Yeni

Forumda Bunları Yapmayın

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Dostlar forumda çok sık gördüğüm bi kaç şey var. Ne kadar ciddiye alırsınız bilmem ama ben sadece bunları yapmamanızı RİCA ediyorum.

-Eğer birisinin bütçesi max 5000 TL ise ve bunu belirtmiş ise o kişiye 5500 tllik sistem atmayın. Yardımcı olmuş olmuyorsunuz böyle.

-Eğer birisi iki parça karşılaştırması soruyorsa "ikisini de alma, şunu al" tarzı mesajlar atmayın. O arkadaş almak istediğinden değil merakından soruyor olabilir.

-Birisi bir konu açmışsa ve içini dökmek istiyorsa "napalım" "biz mi gelip yapalım" tarzı cevaplar yazmayın. O arkadaş sizden bir şey yapmanızı istemiyor. Derdini size anlatmak istiyor.

-Bir konu açıldığında bi anda konu dışında bir tartışma çıkarmayın.

Dostlar tekrar diyorum ben sadece rica ediyorum. Ciddiye alıp almamak size kalmış.
2. madde dışında çok iyi olmuş

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Kardom mesela adam klavye alacak ama 20 TL farkla çok daha iyisi var, mesela ben bu sayede şuan iyi bir pcye sahibim, bana böyle önermesleer şuan acı çekerdim
Tamam fakat hangisinin daha iyi olduğunu söyleyip daha sonra kendi fikrini belirtmek ile ikisi de çöp alınmaz demek aynı şey değil.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Tamam fakat hangisinin daha iyi olduğunu söyleyip daha sonra kendi fikrini belirtmek ile ikisi de çöp alınmaz demek aynı şey değil.
Yok zaten öyle yapanlara ben de karşıyım

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Dostlar forumda çok sık gördüğüm bi kaç şey var. Ne kadar ciddiye alırsınız bilmem ama ben sadece bunları yapmamanızı RİCA ediyorum.

-Eğer birisinin bütçesi max 5000 TL ise ve bunu belirtmiş ise o kişiye 5500 tllik sistem atmayın. Yardımcı olmuş olmuyorsunuz böyle.

-Eğer birisi iki parça karşılaştırması soruyorsa "ikisini de alma, şunu al" tarzı mesajlar atmayın. O arkadaş almak istediğinden değil merakından soruyor olabilir.

-Birisi bir konu açmışsa ve içini dökmek istiyorsa "napalım" "biz mi gelip yapalım" tarzı cevaplar yazmayın. O arkadaş sizden bir şey yapmanızı istemiyor. Derdini size anlatmak istiyor.

-Bir konu açıldığında bi anda konu dışında bir tartışma çıkarmayın.

Dostlar tekrar diyorum ben sadece rica ediyorum. Ciddiye alıp almamak size kalmış.
Hocam eline saglik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynn

Top Bottom