Mechanist
80+ Silver
Dahası
Sen kalbimizdesin Recep hocamBen yok muyum bütün forumu yazmışsın![]()
Sen kalbimizdesin Recep hocamBen yok muyum bütün forumu yazmışsın![]()
Sanane lan nasıl konuşuyorsa konuşuyor.(Şakadır)Doğru hocam 30 yaşındaki adamla lanlı lunlu konuşuyor
Ben Kaan hakketti demedim,diğer tarafı kastetmiştim.Doğru hocam 30 yaşındaki adamla lanlı lunlu konuşuyor
Ama komik değildiSanane lan nasıl konuşuyorsa konuşuyor.(Şakadır)
@ÇocukAdam
Hangi konu da hocam?Ben Kaan hakketti demedim,diğer tarafı kastetmiştim.
Hocam dediğim gibi konu tam olarak ne bilgim yok bilgim olmadan da konuşmak istemem fakat bazı arkadaşlar var forumda deli ediyorlar insanı ee doğal olarak insan da tutamıyor kendini.Hangi konu da hocam?
Kim hatalı
Kaanla birisi tartışmış hangi kartlardı hatırlamıyorum ama daha güçsüz olan bir kartın güçlü olduğunu o kadar diretmiş ki Kaan da bey*nsiz demiş 1 hafta ban yedi 5 güne döner.Hangi konu da hocam?
Kim hatalı
Bu konuyu okuyor ona göre.Kaan haketti
RTX 2080 ti ekran kartına 500W yetiyor demişti, oyunlar da amd ryzen 9 3900x ve rtx 2080 ti ekran kartına 500W psu çok rahat yeter demişti o yüzden baya bi sıkıntı çıkmıştıHocam dediğim gibi konu tam olarak ne bilgim yok bilgim olmadan da konuşmak istemem fakat bazı arkadaşlar var forumda deli ediyorlar insanı ee doğal olarak insan da tutamıyor kendini.
Ben raporlarım. Hakli olsun olmasın discord üstünden olan kavgayı foruma taşıyıp hakaret edemez. Burda hakaret edip orda sovemezKaanla birisi tartışmış hangi kartlardı hatırlamıyorum ama daha güçsüz olan bir kartın güçlü olduğunu o kadar diretmiş ki Kaan da bey*nsiz demiş 1 hafta ban yedi 5 güne döner.
kaan ne zaman ban yedi ?@crazyreign engin hocamız bizim
@KaanCK ban yedi ama gelir yakında kendisiyle projelerimiz var
@Kamina format atmamda aşırı yardımcı oldun teşekkürler
@Hiçkimse Sen de biraz yoruyorsun ama iyisin iyi.
@Beyfendiiii6 Uyumuyor dinlenmiyor yazıyor maşallah.
Adını yazmadığım varsa kusura bakmayın.