JackieTR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 521
"Konu derin olduğundan bu hastalık geçmişi ya da tanıdık yakınlarından bilenler okuyup cevaplarsa çok makbul geçer. Şimdiden Herkese Teşekkürler."
"KONUYU FORUM KURALLARINA GÖRE YANLIŞ AÇTIYSAM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM BURASI HASTANE OLMADIĞINI BİLİYORUM. LAKİN BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK BİLİNÇLİ BİREYLER OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.
Merhaba arkadaşlar. Artık teknoloji forumunda bile böyle konu açma derecesine geldim çoğumuz hele ki böyle rahatsızlığı olanlar hastalığını saklıyor. Çünkü insanlar ciddi anlamda bilinçsiz ve bu yüzden ön yargılı saçma sapan şekilde davranışları bulunuyor..
"KONUYU FORUM KURALLARINA GÖRE YANLIŞ AÇTIYSAM ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM BURASI HASTANE OLMADIĞINI BİLİYORUM. LAKİN BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK BİLİNÇLİ BİREYLER OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.
Merhaba arkadaşlar. Artık teknoloji forumunda bile böyle konu açma derecesine geldim çoğumuz hele ki böyle rahatsızlığı olanlar hastalığını saklıyor. Çünkü insanlar ciddi anlamda bilinçsiz ve bu yüzden ön yargılı saçma sapan şekilde davranışları bulunuyor..
Ben 7 yıldır epilepsi hastasıyım gitmedim doktor uzmanında özeline hepsine gittim. Bulgular psikolojik kaynaklı olarak çıkıyor. 25 yaşındayım 17 yaşında çıktı bu rahatsızlık sadece tek hatırladım lise de bir kavga olayı yaşadım kafaya filen darbe almadım kendi halimde sessiz sakin biriydim.. O an aşırı öfke patlaması oldu bilirsiniz o zamanları cins, cins insanlar dengesizler çoktur. O öfke içime kaldı atamadım arkadaşlarım engelledi kısacası o gün o dayağı atsaydım o kişiye belki böyle olmayacaktım diye düşünüyorum. Şuan zaman, zaman öfke olaylarım devam ediyor. Malum evde durdukça geçmişi unutamıyorum 10-15 yıl öncesinde ki anılar kafamda dönüyor.
Asıl soruma gelecek olursak bu hastalığı geçirip atlatan büyüklerim ya da epilepsi öyküsü olupta hayata devam eden "Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim varsa tavsiye edebilecekleri şeyler var mıdır." Tamamen asosyal kişiliğe büründüm 7 yılım sadece evde geçti çok nadiren dışarı çıkıyorum ediyorum. Bu hastalıktan ötürü iş adapte olamıyorum bir yere de giremiyorum. Bu yüzden tüm önerilere açığım diyet mi yapmam lazım egzersiz, spor yani artık yaş da ilerliyor bu yolda bu savaşı kazanan bireyler den tavsiyelerinizi bekliyorum.