Neler Yeni

Forumda kaç kere ban yediniz ve neden?

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
3/2 uyarım var, bir günlüğüne banlanmıştım.
Sadece 2. Kez çözemediğim bir soruyu foruma atmıştım, sonra herkes -herkes demiyeyim beni savunan iyi insanlarda vardı- bütün kitabı at daha kolay olur falan yazmışlardı, ilk başta umursamadım çünkü kimseyle kötü olmak istemiyordum, ancak çoğu kişi aynı şeyi yazınca bende sinirlendim, o mesajı ilk yazan kişiye "İstemiyorsan bakmayabilirsin, bende zorlama yoktur." yazdım. O da bana "LGS'den 470 puan almak istiyordun ama alamayacaksın çünkü sende o beyin yok" yazdı. Ona hiç bişey yazmadım, sadece kaba dil kullanmaktan rapor ettim, sanırım her bir mesajını rapor ettiğimden dolayı rapor spamlamadan 1 günlüğüne banlandım. Ama bu benim suçum değildi çünkü onun yazdığı her mesaj kabaydı. Neyse, banlanmış mıdır bilmiyorum, bir süredir onu görmüyorum.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hiç ban yemedim
  • Uyarı puanları: 0
  • Toplam uyarı: 3
  • 3 tane hatalı başlıktan ceza aldım.

umutunuz

80+
(2 kere yedim 11 gün) günlerim pablo escobar gibi geçmişti gizli sekmeden girip bakıyodum bir şey kaçırdım mı diye felan
EnDfWv-XUAkWNy4.jpg:large

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
1/1 uyarı var
O da ironi olarak Nap(!)m yazmıştım çok üzülmüştüm sonra başkası da Nap(!)m yazmıştı intikam almak gibi onu raporladım o da uyarı aldı. Ben de düşünüyordum kimse uyarı almamıştır diye sonra bu manzarayı gördüm.

Komando41.

80+ Silver
0 torpilim var

Mojo jojo

80+ Silver
3 günlük ban yedim dangalağın biri atatürke sallıyordu vatan haini dedim sonra allah emanet oldum
Keşke perma ban yeseydin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç defa yediğimi hatırlamıyorum ama en az 5'dir.
Memed çok kıskanıyor beni, hiç çekemiyor, başarımı kıskanıyor, başarımı görünce de saçma sapan sebeplerden banlıyor.
Aynı durumdayız, kandeş.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 uyarı yanlış başlıktan.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom