Juiclair0 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 3,364 7 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #131 zReLaX yazmış: Foruma özel değil internette fotoğraf paylaşımı yapmıyorum. Devamı için tıklayın... Hiç bir yerde mi ?
zReLaX yazmış: Foruma özel değil internette fotoğraf paylaşımı yapmıyorum. Devamı için tıklayın... Hiç bir yerde mi ?
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,873 En İyi Cevap 1 8 Ekim 2022 #132 Valla burası bir internet sitesi esasen o yüzden atmıyorum. Ama gizemli biri falan da değilim. Hatta profilimde Instagramım bile var.
Valla burası bir internet sitesi esasen o yüzden atmıyorum. Ama gizemli biri falan da değilim. Hatta profilimde Instagramım bile var.
OUHasan 80+ Bronze Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1,568 Dahası Reaksiyon skoru 4,279 Konum Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam! İsim Hasan İlgilendiği Kategoriler Konu dışı 8 Ekim 2022 #133 Beni görmeyi hak etmeyen insanlar var forumda.. O yüzden göstermiyorum. Nasıl özgüven ama? Ego da denilebilir.
Beni görmeyi hak etmeyen insanlar var forumda.. O yüzden göstermiyorum. Nasıl özgüven ama? Ego da denilebilir.
Arthur♛Morgan 80+ Silver Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3,902 Dahası Reaksiyon skoru 2,614 İsim sefa korkmaz İlgilendiği Kategoriler Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var Instagram sfakorkmaz 8 Ekim 2022 #134 Ben bi ara youtube video çekiyordum o sıra çok paylaştım burada epey kişi görmüştür herhalde
rech 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1,400 8 Ekim 2022 #135 Juiclair0 yazmış: Hiç bir yerde mi ? Devamı için tıklayın... Evet hiçbir yerde. WhatsApp dahil. Tabii bazı arkadaşlar fotoğrafımı çekip WhatsApp çıkartması yapıyor ama onu da sadece kendi grubumuzda kullanıyoruz. Son düzenleme: 8 Ekim 2022
Juiclair0 yazmış: Hiç bir yerde mi ? Devamı için tıklayın... Evet hiçbir yerde. WhatsApp dahil. Tabii bazı arkadaşlar fotoğrafımı çekip WhatsApp çıkartması yapıyor ama onu da sadece kendi grubumuzda kullanıyoruz.