Neler Yeni

Forumda kimse neden yüzünü göstermiyor ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Aklıma takıldı forumda yüzünü gördüğüm 4-5 kişi var sadece kimse yüzünü göstermiyor. Neden olduğunu merak ediyorum mesela alexa yüzünü devlet sırrı gibi saklıyor. Benmi çok rahatım sizmi saklamakta ısrar ediyorsunuz bilmiyorum forumda kime sorsam instası yok varsada post fotoğraf yok.
aslında yüzünü millet gösterebilir ama burası internet sitesi belki yüzümü koysam benide bi arkadaşım görse bak bu kesinlikle benim arkadaşım yüzüde o diyecek sonra neler nelr olucak uğraş anam uğraş hatta bi kez bi elemanın da ahmet sevinç diye arkadaşı varmış bana da sordu o musun diye yüzümü koysaydım sormazdı ...
bide forumda ünlüdür insanı yüzünden vurmak hatırlıyorum bi kez konu açılmıştı adamın biri boy fotosunu koymuştu biride işte yaşından küçük davranıyosun işte bu yaşa gelmiş bunları diyorsun diye bayağı vurmuştu (yüzümü koymamak için 1 sebep daha)

alex jensen

80+ Silver
Snapchat-1695689284.jpg

Forum gay görsün 😎

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
Aklıma takıldı forumda yüzünü gördüğüm 4-5 kişi var sadece kimse yüzünü göstermiyor. Neden olduğunu merak ediyorum mesela alexa yüzünü devlet sırrı gibi saklıyor. Benmi çok rahatım sizmi saklamakta ısrar ediyorsunuz bilmiyorum forumda kime sorsam instası yok varsada post fotoğraf yok.
Hocam yüzümüzü gösterip ne yapacağız ki ?? Bi anlamı yok yani yüzümüzü gostermenin

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yüzünü merak ettiğim tek kişi. @Harley Quinn❖ Erkek mi kadın mı onu bile bilmiyorum dsfhkmjloıdfgjmh
Spoiler vereyim.
Bir tane yüzüm var (bazen dostlarıma karşı iki yüzlü de olabiliyorum), burnum var, gözüm var, kulağım var. İki tane kolum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,551
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom