Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Hocam niye gtadaki siyah giyen adamlar gibi full siyah?h4kandmn instadan bakın aga.
Hocam niye gtadaki siyah giyen adamlar gibi full siyah?h4kandmn instadan bakın aga.
aslında yüzünü millet gösterebilir ama burası internet sitesi belki yüzümü koysam benide bi arkadaşım görse bak bu kesinlikle benim arkadaşım yüzüde o diyecek sonra neler nelr olucak uğraş anam uğraş hatta bi kez bi elemanın da ahmet sevinç diye arkadaşı varmış bana da sordu o musun diye yüzümü koysaydım sormazdı ...Aklıma takıldı forumda yüzünü gördüğüm 4-5 kişi var sadece kimse yüzünü göstermiyor. Neden olduğunu merak ediyorum mesela alexa yüzünü devlet sırrı gibi saklıyor. Benmi çok rahatım sizmi saklamakta ısrar ediyorsunuz bilmiyorum forumda kime sorsam instası yok varsada post fotoğraf yok.
Bizim de tarzımız böyle ya.Hocam niye gtadaki siyah giyen adamlar gibi full siyah?
bu ciddi ciddi senmisin hocam?Alıntıyı görüntüle
Forum gay görsün
Evetbu ciddi ciddi senmisin hocam?
Hocam yüzümüzü gösterip ne yapacağız ki ?? Bi anlamı yok yani yüzümüzü gostermeninAklıma takıldı forumda yüzünü gördüğüm 4-5 kişi var sadece kimse yüzünü göstermiyor. Neden olduğunu merak ediyorum mesela alexa yüzünü devlet sırrı gibi saklıyor. Benmi çok rahatım sizmi saklamakta ısrar ediyorsunuz bilmiyorum forumda kime sorsam instası yok varsada post fotoğraf yok.
peki gerçekten mi eşcinsel misiniz?
Hocam escinselsem yavsican mi dkngkdgn degilimpeki gerçekten mi eşcinsel misiniz?
üsfibhidfhasiuasd yok hocam oylesine sordum yalnis anlamayinHocam escinselsem yavsican mi dkngkdgn degilim
Spoiler vereyim.Yüzünü merak ettiğim tek kişi. @Harley Quinn❖ Erkek mi kadın mı onu bile bilmiyorum dsfhkmjloıdfgjmh
Teşekkürler hocam, artık hayal edebiliyorum yüzünüzü. (ikisini de)Spoiler vereyim.
Bir tane yüzüm var (bazen dostlarıma karşı iki yüzlü de olabiliyorum), burnum var, gözüm var, kulağım var. İki tane kolum var.