Neler Yeni

Forumda kimse neden yüzünü göstermiyor ?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Benim yüzüm zaten ortada aga
indir (1).jpeg

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Aklıma takıldı forumda yüzünü gördüğüm 4-5 kişi var sadece kimse yüzünü göstermiyor. Neden olduğunu merak ediyorum mesela alexa yüzünü devlet sırrı gibi saklıyor. Benmi çok rahatım sizmi saklamakta ısrar ediyorsunuz bilmiyorum forumda kime sorsam instası yok varsada post fotoğraf yok.
Çünkü tipsiz olduğum için

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜ
Yakışıklı falan değilim anne bana bu yalanları atıp durma artık. Aileme bile güvenemeyeceksem neden yaşıyorum ki? Ne şevkat dolu ebeveynler ne güzel bir sevgili ne de eğlenceli bir arkadaş arıyorum. Çevremde yalnızca doğruları olduğu gibi söyleyen birisini istiyorum. Kalbimi kırsa da en azından beklentilerimi, umutlarımı yanlış yönlendirmem bu sayede. Yakışıklı değilim, insanları eğlendiremiyorum, güzel sohbet edemiyorum, herhangi bir konuda belirtecek fikrim duygularımdan öteye geçmiyor. Ben bir hiçim ve buna alışmaya çalışıyorum ama siz böyle yalanlara devam ettikçe içimdeki umut kıvılcımlanıyor. "Acaba gerçekten öyle miyim" diye soruyorum kendime herkesin ışığı gördüğü anda ona koştuğu gibi. Bunları değiştirecek motivasyonum da yok açıkçası çünkü ne yaparsam yapayım bu çağa ayak uydurabilecek, insanların beklentileri karşılayabilecek birisi değilim. Samimiyetsiz, çıkar üzerine kurulu ilişkilere katlanamıyorum ve fazla hassasım. Arkadaş edinmekten bile çekiniyorum, ya beni 2. plana atar da üzülürsem diye. Yanlış zamanda doğdum biliyorum. İnsanların gösteriş ve sosyal medya için yaşamadığı dönemlere dönmek isterdim. Bu dünya çok renkli ve maalesef dayanamıyorum artık.
veeee artık bronzum galiba

Juiclair0

80+ Silver

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT