Açtığın konuyu raporla bu konunun kilitlenmesini istiyorum konu sahibi benim yaz, anca öyle mesaj atamazlarForumda acmis olduğum bazi konuları silmek istiyorum nasıl silebilirim
Silinmiyor maalesef.Forumda acmis olduğum bazi konuları silmek istiyorum nasıl silebilirim
maalesef hocam. Forumlarda hesap silmek konu silmek vs. gibi şeyler yok. En fazla kitlenir millet yazamaz ama onun dışında yok maalesef.Profilimden kaldırmak istiyordum
Olması lazım aslında yarın öbür gün siyasetçi falan oluruz açtığımız konulara bakarlarsa indirirler 2 günde. Survivora katılan bir eleman vardı Twittleri yüzünden adadan kovulmustu birgun aynı onun gibi olabilirizmaalesef hocam. Forumlarda hesap silmek konu silmek vs. gibi şeyler yok. En fazla kitlenir millet yazamaz ama onun dışında yok maalesef.
O zaman o tür hassas konularla ilgili konu açmicaz hocam.Olması lazım aslında yarın öbür gün siyasetçi falan oluruz açtığımız konulara bakarlarsa indirirler 2 günde. Survivora katılan bir eleman vardı Twittleri yüzünden adadan kovulmustu birgun aynı onun gibi olabiliriz
Vay oglum sunOnu yapamıyoruz maalesef
Sadece konuyu raporlayarak konuyu kilitleyebilirsin.Forumda acmis olduğum bazi konuları silmek istiyorum nasıl silebilirim
Donanım Haber Gibi Konu Silme Veya Anonimleştirme Yok Keşke OlsaForumda acmis olduğum bazi konuları silmek istiyorum nasıl silebilirim