Forum'da Neden Artık Etkinlik Yapılmıyor?

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,434
Mesela sadece 2023 yılında bu etkinlikler yapılmış: 2 kere en çok indirim paylaşan üyeye hediye verilmiş, ayın üyesine hediye verilmiş, sistemi ve fiyatını tahmin edene hediye verilmiş, 2 tane üyeye kral tacı verilmiş, moderatör alımı yapılmış ve 2 üye moderatör olmuş. Ancak en son 2024 Nisan ayında en çok indirim paylaşan üyelere hediye verilmiş ve bundan sonra birdaha etkinlik yapılmamış. Neden artık etkinlik yapılmıyor?

Son düzenleme:
Neden devamlı etkinlik yapalımki?

2023 yılında devamlı etkinlik yapılmış ama 2024 Mart ayından sonra birdaha etkinlik yapılmamış neden?
2023 yılında yeni bir forum sayılırdık, şimdi iyice oturduk. Aklımda var bir şeyler ama ne zaman yaparız bilmiyorum.

Mehmet yılmaz Clash Royale turnuvasına sponsor olacak son detayları görüşüyorum şuan. Vereceği ödülün 2 yıl içinde satılmaması ve sonraki satıştan %30 pay istiyor sadece o mevzular kaldı.↔️🤛

Mehmet yılmaz Clash Royale turnuvasına sponsor olacak son detayları görüşüyorum şuan. Vereceği ödülün 2 yıl içinde satılmaması ve sonraki satıştan %30 pay istiyor sadece o mevzular kaldı.↔️🤛
Holosko + bir miktar paraya çözeriz

Geri